- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.552
- 108
Ekle grupları karistirmazsam iyiKız saliş yavru kadir gecesi duasına ekleyim mi❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekle grupları karistirmazsam iyiKız saliş yavru kadir gecesi duasına ekleyim mi❤
Sorma bendeEkle grupları karistirmazsam iyi![]()
Ben sana bağırınca kos gel diğerlerini bilmemEkle grupları karistirmazsam iyi![]()
Ya ben ne yapayım 3 grup var bide lenamin var 4 hahaSorma bende
Kafamın içi şöyle oldu![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba
İnşallah doğru yerde doğru gruba doğru duaları okuruz parişYa ben ne yapayım 3 grup var bide lenamin var 4 haha![]()
Hahahha allah kabul etsin ALLAH doğru adrese yönlendirir balım sen oku yeterki tatlı dillimİnşallah doğru yerde doğru gruba doğru duaları okuruz pariş![]()
Yok ilkinki ben dalgama bakarım siz de ne haliniz varsa görün demekMerhaba
Merhaba
Maşallah
Geyik sohbetine ayılar mı dadandı
Akşama mantı açıyorum
Muciko emojilerin yorumu
![]()
Ben de bundan korkuyorum isimler karışık duaları inşallah yerinde okuyabiliurimİnşallah doğru yerde doğru gruba doğru duaları okuruz pariş![]()
İnşallah parişim ya ben çok panik bir insanımHahahha allah kabul etsin ALLAH doğru adrese yönlendirir balım sen oku yeterki tatlı dillim![]()
Yok kız mantı açmıyorumYok ilkinki ben dalgama bakarım siz de ne haliniz varsa görün demek
Mantıııııı bayılırımmmm mm resim att
Ben de bundan korkuyorum isimler karışık duaları inşallah yerinde okuyabiliurim![]()
Kız bende öyleyim inan ramazandan sonra ara vericem inşallah biraz kafam dinlesinİnşallah parişim ya ben çok panik bir insanım
Tinnoşum tahmin ederTiniminimavihanim
Rüyalarıma girer artık o gruplar benim
O yüzden linoşum listeyi yapsın hemen yarın ona başlıcamLna16
Seninki de netleşsin haber ver ona göre de erken okunacakları erken okurum inşallah
Öyle işte çok heyecanlıııı
![]()
Hayallerimi yıktınYok kız mantı açmıyorumemojindeki hatun mantı açıyor ya onu yorumladım
şeyy o kadar hamarat değilim
Valla inşallah doğru okuruz Mucikom![]()
Aynen canım biraz mola verirsin maşallah baya oldu Rabbim kabul etsin inşallah ❤Kız bende öyleyim inan ramazandan sonra ara vericem inşallah biraz kafam dinlesin❤
![]()
Sen atBende mantu yapacağım Sason kıymalı olacak dolgu manti yapamam ..
Buu benn benn benn kurabiyemmm aynıyız iştee liste yapacam akşama şuan hepsi birbirine karıştıİnşallah parişim ya ben çok panik bir insanım
Tinnoşum tahmin ederTiniminimavihanim
Rüyalarıma girer artık o gruplar benim
O yüzden linoşum listeyi yapsın hemen yarın ona başlıcamLna16
Seninki de netleşsin haber ver ona göre de erken okunacakları erken okurum inşallah
Öyle işte çok heyecanlıııı
![]()
Bende aynısını düşünüyorum paremm sojra tekrardan buluşalımm dualardaaKız bende öyleyim inan ramazandan sonra ara vericem inşallah biraz kafam dinlesin❤
![]()
Aynen canım biraz mola verirsin maşallah baya oldu Rabbim kabul etsin inşallah ❤![]()
Tinosum benim bahce işleri başlıyacak artık bayram sonrası maraba olucam bahçe işlerim çok olur o yuzden ara vereyim birazBende aynısını düşünüyorum paremm sojra tekrardan buluşalımm dualardaa![]()
![]()
Ben dinleyemiyorum bazen o müzikleri sonrada unutuyorum anında dinleyeyim bariIyi kuzum şuraya bit müzik arsamda enerjiyle.dolsa diye şarkı araştırıyorum ama.hangisini ekleyim bilemedim![]()
![]()
![]()
![]()
İyiyiz balım ya yat kalk otur hep aynı hava güzelleşti ama artık yanacağuz ekşın gelecek hayatımızaÇok şükür güzel cocom siz nasılsınız![]()