- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Yavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsingönüldağı dizisini açtım biraz daha ağlıyamm güzel olurr oh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsingönüldağı dizisini açtım biraz daha ağlıyamm güzel olurr oh![]()
Onu yarınaa yapacamm çiçeğimm bugünü böyleee kapatayımmm diyomYavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsin![]()
Onu yarınaa yapacamm çiçeğimm bugünü böyleee kapatayımmm diyom![]()
Linnoşşş yok anam zaten psikolojim emanetteearkasınasa üç kız kardeşi izliceemn
![]()
Evet yaaaa uffff şimdi meraktan çatlarım oyuncular iyi o yüzden izlicem ama maf etti beni meryemmmmİlk bölümünü izledim ben de cok kotu![]()
Allah rahatlık versiinn kuzummm iyi geceler tatlış rüyalar dilerimmm sabaha görüşürüz![]()
![]()
![]()
![]()
Evet yaaaa uffff şimdi meraktan çatlarım oyuncular iyi o yüzden izlicem ama maf etti beni meryemmmm
Neyse ballar ben gider namaza sonra uykuya Allah rahatlık versin hepinize öpüyorum sizi görüşürüz çiçeklerimmmm![]()
Hemen geliyooooorrrYavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsin![]()
Allah rahatlık versin kuzummm![]()
![]()
![]()
![]()
Evet yaaaa uffff şimdi meraktan çatlarım oyuncular iyi o yüzden izlicem ama maf etti beni meryemmmm
Neyse ballar ben gider namaza sonra uykuya Allah rahatlık versin hepinize öpüyorum sizi görüşürüz çiçeklerimmmm![]()
2. Bölümü merak ettim bak simdi gündüz iş yaparken izleyeyim![]()
![]()
![]()
![]()
Sağol birtanemAllah rahatlık versiinn kuzummm iyi geceler tatlış rüyalar dilerimmm sabaha görüşürüz![]()
İzle kuzum izle küfür edersin oruçlu oruçlu2. Bölümü merak ettim bak simdi gündüz iş yaparken izleyeyim
Allah kabul etsin kuzumhayırlı uykuların olsun
![]()
Ohh ohh yandan yandaann![]()
![]()
Aminnn inşallah kuzum sizlere de Allah rahatlık versin iyi sahurlar oldunAllah rahatlık versin kuzummm![]()
Ohh ohh yandan yandaann![]()
![]()
Çay içmek bizim işimizz linnoooşşşSağol birtanem
Görüşürüz tinnoşummmmmm hayırlı akşamlar sana da bebeğim iyi çay içmeler![]()
Çaylarrrrrrrrrreeeeeee ..Çay içmek bizim işimizz linnoooşşş
![]()