Canım zaten nasibi gelince bunlar birer bahane ve sebeb oluyor.. yoksa Hz Meryem'in rahmine Hz isayi düşüren Rabbim için ne kolay bir iştir.. 🥰
Evet bebeğim aynen öyle 😍😍
Evettt çok iyi katıliyorumm ben birsürü kürler denedimm yok yanii birilerine işe yaradıysada denk gelmiştir ben inanmıyorum artıkkk soğna suyu içtim hamile kaldım diyen var inanmıyorum mutlaka denk gelmistir yanii My_Moonlight06 My_Moonlight06 bi allahınn denemediğim kür kalmadı kesinlikle vaktiyle geldimi oluyor
Aynen kelebeğim hamişim denemedigimiz ot çöp kalmadı 🤭🤭🤭🤭🤭

Evettt çok iyi katıliyorumm ben birsürü kürler denedimm yok yanii birilerine işe yaradıysada denk gelmiştir ben inanmıyorum artıkkk soğna suyu içtim hamile kaldım diyen var inanmıyorum mutlaka denk gelmistir yanii My_Moonlight06 My_Moonlight06 bi allahınn denemediğim kür kalmadı kesinlikle vaktiyle geldimi oluyor
Vakti geldiği gün Allah o çabaladığın şeyi vesile kılıyor bence misal aşılama misal tüp bebek en basit bi sogan kürü bile vakti geliyor ve Allah o yaptığını vesile kılıyor veren her zaman Allah ama vesileler değişiyor 🥰

Vakti geldiği gün Allah o çabaladığın şeyi vesile kılıyor bence misal aşılama misal tüp bebek en basit bi sogan kürü bile vakti geliyor ve Allah o yaptığını vesile kılıyor veren her zaman Allah ama vesileler değişiyor 🥰
Evet canımm benimm 🤗

Gündüz turuncu havuç .....aksam .......... havuc
Sahibinin-elinden-havuc-ile-beslenen-yavru-tavsan.gif

Ben zaten öyle stress olacak olsam Mayıs topiği açmazdim vallaha beni etkilemiyor artık olan bitenler tamamen kendkme odakliyim şuan.. kafam da rahat aslında eskiden bin tane soru sorardım şimdi arada önemli birşey olunca paylaşıyorum... Hele insanların eski konularıni okumaya paydossss 🤣🤣🤣🤣
Çılgın gelin seni :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :deli:

Back
X