- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
sen gebesinBizede busene olmadı kızz![]()
çocuğun sopa gibi bişeyle tanışsın istemezsin heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gebesinBizede busene olmadı kızz![]()
Hiç böyle düşünme buay ya da gelecek ay olmayacağının garantisini verebilir misin veremezsin kuzum ben de veremem Rabbimin elinde bir de ümit kesmek gerçekten günahmış biz her zaman ümit etmeye devam edecezz Allahın izniyleAllah razı olsun ballı kız
ben bu foruma üye olurken kendim için bir mucize olsun diye düşünerek yapmıştım nicki
sonuç
olmadı![]()
Hahahahahaha gebeykende kutlayahdı nolcağıdiiiisen gebesin
çocuğun sopa gibi bişeyle tanışsın istemezsin heralde![]()
![]()
bende tam öyle diyecekken oruçlu olduğum aklıma geliyor susuyorumAyy uyudum uyudummm
O evraklarıni beennn![]()
Oooowww sevüşgen kızlar siziOoo olmazmıı hemde ne sürpriiizzzzz resimdekinden daha farklı olabilirdiii![]()
Bence iyi yapıyorsun boşverrbende tam öyle diyecekken oruçlu olduğum aklıma geliyor susuyorum![]()
çok şükür senin doğumunda elektrik ve doğalgaz faturası o kadar yüksek gelmez havalar ısınacağı için ordan biraz rahatlarsınızHahahahahaha gebeykende kutlayahdı nolcağıdiiiiama masraf çok beybii vallahaa kendime masraf ona masraff bana masraf olmasa yetişir bebişe çok zor bakma bide kiradayız faturalar fırlama gibi
Bana da ilk defa bu sene olduBizede busene olmadı kızz![]()
Evett evett bebişimm doğalgaz kapandı zaten biliyorsun yaz geliyorya daha rahat harcama yaparız enazından şimdilik enönemli şeyleri alıyorumm gerisi allah yardım ederrçok şükür senin doğumunda elektrik ve doğalgaz faturası o kadar yüksek gelmez havalar ısınacağı için ordan biraz rahatlarsınız
Doğum günümü yıldönümmü kızzzBana da ilk defa bu sene olduama karşılıklı oldu biraz ben ona geçen sene yaptım o da bana yaptı
![]()
Ahh ahhhh balımHiç böyle düşünme buay ya da gelecek ay olmayacağının garantisini verebilir misin veremezsin kuzum ben de veremem Rabbimin elinde bir de ümit kesmek gerçekten günahmış biz her zaman ümit etmeye devam edecezz Allahın izniyle
Yeis hali yani "Allah'ın rahmet ve yardımından ümidini kesmek" büyük günahlardan biridir. İnsan, dünya hayatında bazı zorluklarla karşılaşabilir, öyle bir duruma gelir ki artık bütün çıkış kapılarının kapanmış olduğunu hisseder. Ümitsizliğe kapılmak; artık çıkış yolunun olmadığını düşünmek büyük günahtır.9 May 2019
Allah kolaylığını verir kuzum sıkma canınıHahahahahaha gebeykende kutlayahdı nolcağıdiiiiama masraf çok beybii vallahaa kendime masraf ona masraff bana masraf olmasa yetişir bebişe çok zor bakma bide kiradayız faturalar fırlama gibi
Yaaa kıyamam sana ne güzel kalbin var bak ruhun da yaptığının farkında senin inancının ümidinin olmadığının farkında ve sana sinyaller veriyor yaptığın yanlış diyeaaa kuzum lütfen kendini stresleme
Allahn iznşyle keseyi de kalbini de göreceksin
kucağına alıncaya kadar illaki o düşünceler bitmicek ama
pozitif olmaya çalış
ben ve bebeğim sağlıklıyız
bunu düşün
ilk gebeliğin mi
inanç konusunda gerçekten çok kötü durumdayıım
manevviyatım ne yapsam teslimiyetim yok olmadığı için huzurum da yok
ne kıldığım namazlardan ne okuduklarımdan hiç haz rahatlama olmuyor
nefret ediyorum kendimden bu halimden
4 rekat namazı kılarken bile unutuyorum ne okuduğumu ne kıldığımı nerde kaldığımı
bu kadar acizim hiç mi utanmıyorsun diye
Orası öyle kuzuAhh ahhhh balım
ümitsiz yaşanmıyor ki
sabr bakalm sabr
herşey Rabbimin elinde
o istmezse yaprak kıpırdamaz elbet
Allah kolaylığını verir kuzum sıkma canını
onu kucağına alınca herşeyi unutacaksın :)
Kolay gelsin beybibende tam öyle diyecekken oruçlu olduğum aklıma geliyor susuyorum![]()
Doğum günüydü yıl dönümü 3senedir özel bişey yapmadık ajsjsjsjs biz ayrı düşünce özel günler kıymete bindiDoğum günümü yıldönümmü kızzz![]()
Bugün senin için dua edeceğim Rabbim inşaAllah gönlünü ferahlatır açar bütün sıkıntılarını alsın götürsün Rabbim içine huzur doldursunAhh ahhhh balım
ümitsiz yaşanmıyor ki
sabr bakalm sabr
herşey Rabbimin elinde
o istmezse yaprak kıpırdamaz elbet
aynen canım iyi yapıyorsun önemlilleri alki aklında kalmasınEvett evett bebişimm doğalgaz kapandı zaten biliyorsun yaz geliyorya daha rahat harcama yaparız enazından şimdilik enönemli şeyleri alıyorumm gerisi allah yardım ederr![]()
İyiiyiim canımm nolsunnsağol canım
sen napıyorsun nasılsın
Olsun olsunGözüm üstündeee![]()