Gelin diye dedim kız kimse yok diye şaka yaptım :KK71: :KK71: :KK71: :KK70: :KK70: :halay: :halay: :KK70: :KK70:

%C5%9Fakac%C4%B1seni.gif

T rahimim ben hemde baya dar yanları 18 haftalik hamileyim aşilamayla, kan pihtilasmamda varmis sulandirici igne kullaniyorum.t rahimle doguranlarda var umut olsun sana canim💕
Ay ne güzel çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla al kucağına😍
Benim filmimede doktor baktı tam t değil biraz kavisleri var ama evet dedi. Hayırlısı hakkımızda rabbim yazdıysa hiçbirşey engel olamaz tabiki 🥰

Rahim filmi çektirmemi istedi canım. Oda rahimde incelik gördü. Eğer yapışıklıl varsa histereskopi yaparız dedi. Ama rahmin şeklini düzeltmeyi önermedi. Ama ben histereskopi yapan bir doktora gidicem mervenin söylediği doktorun videosunu izledik eşimle az önce. Benim yaşadığım herşeyi doktor anlatıypr. T rahim=tekrarlayan düşükler, 8 haftayı geçmeyen gebelik, dış gebelik, erken doğum, kürtajlardan rahimfe incelik
Ve t rahimde canlı doğum neredeyse % 0 diyor.

Şimdi bunu dinleuince eşimde ikna oldu. Cumartesi gittiğimiz doktor da evet rahmin t ama düzeltilmesini önermiyorum büyük olasılık bebeklerde sprun var dedi. E ben şimdi tüm bunları bilerek nasıl gidip 50 bin bayılayım o doktora 😒
50 bin offf

Bak bak bakkk sen hamil o elindekileri çabuk yere bırak zararlıııı:KK20: sana meyve getireyim ben:KK70:
Ahahahajahahahah yerim senii🤣🤣 yok cipisss belki 3aydır yemiyomm😍😍 ama görünce de bi aklıma düşmedi değil şu ayak kokulu doritostan olsa da yemesek mi hep beraber :KK70:

Bende çok şükür iyiyim canım iftar hazırlığı🤗
Yaa evet biraz öyle oluyor Allah ibadetlerimizi kabul etsin😍🤗 ben 1 haftadır izinliyim dün gece tam sahur yaptım baktım yine bir şeyler oluyor bugünde gitti yarın inşallah 🤣
Ohhhh misss kuzum bir güzel dinlennnn 🥰🥰🥰🥰 Aminnnn inşallah kuzum Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi 😍 aaa regl mı oldun kuzummmmm
Prolaktinimde şuana kadar bir sıkıntı olmadı canım ama heran herşey olur valla başımıza gelmeyen kalmayınca bunuda beklerim en iyisi yememek🤣
Vallla haklısın kuzum nerde bişi var bizi bulur hahahaha 🤣🤣🤣🤣 en iyisi yememek oluruna bırakmak zaten tedaviye az kaldı kuzum seninde di mi aşkım 😍

Back
X