- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
He kız onu izliyimAaaa şu annenin sırrı mi
Ben ibo ya bakıyorum hiç sevmem iboyu ama ankara havaları var aman neşeli arada oynuyon da![]()

Bazı acıklı sahnede bende onu açıyorum.

Sen ne dicen ben uyumadan de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kız onu izliyimAaaa şu annenin sırrı mi
Ben ibo ya bakıyorum hiç sevmem iboyu ama ankara havaları var aman neşeli arada oynuyon da![]()
Gelin diye dedim kız kimse yok diye şaka yaptımHe kız onu izliyim
Bazı acıklı sahnede bende onu açıyorum.
Sen ne dicen ben uyumadan de
Ben hepsini denemistim berbat ise yaramiyorYas incir mi daha iyi
HahahGelin diye dedim kız kimse yok diye şaka yaptım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bendee 3 kız gardaşa bakıcam kurabiyemmm ama ne güzel lovelanmışlardı bunlar fragmanı sevmedimmHahah
Ben Meryem e kudurmaca![]()
Ay ne güzel çok mutlu oldum senin adına canım sağlıkla al kucağınaT rahimim ben hemde baya dar yanları 18 haftalik hamileyim aşilamayla, kan pihtilasmamda varmis sulandirici igne kullaniyorum.t rahimle doguranlarda var umut olsun sana canim![]()
50 bin offfRahim filmi çektirmemi istedi canım. Oda rahimde incelik gördü. Eğer yapışıklıl varsa histereskopi yaparız dedi. Ama rahmin şeklini düzeltmeyi önermedi. Ama ben histereskopi yapan bir doktora gidicem mervenin söylediği doktorun videosunu izledik eşimle az önce. Benim yaşadığım herşeyi doktor anlatıypr. T rahim=tekrarlayan düşükler, 8 haftayı geçmeyen gebelik, dış gebelik, erken doğum, kürtajlardan rahimfe incelik
Ve t rahimde canlı doğum neredeyse % 0 diyor.
Şimdi bunu dinleuince eşimde ikna oldu. Cumartesi gittiğimiz doktor da evet rahmin t ama düzeltilmesini önermiyorum büyük olasılık bebeklerde sprun var dedi. E ben şimdi tüm bunları bilerek nasıl gidip 50 bin bayılayım o doktora![]()
Hahah
Ben Meryem e kudurmaca![]()
Herkes neredeee![]()
Bak bak bakkk sen hamil o elindekileri çabuk yere bırak zararlıııı
Ahahahajahahahah yerim seniiBak bak bakkk sen hamil o elindekileri çabuk yere bırak zararlıııısana meyve getireyim ben
![]()
Ohhhh misss kuzum bir güzel dinlennnnBende çok şükür iyiyim canım iftar hazırlığı
Yaa evet biraz öyle oluyor Allah ibadetlerimizi kabul etsinben 1 haftadır izinliyim dün gece tam sahur yaptım baktım yine bir şeyler oluyor bugünde gitti yarın inşallah
![]()
Vallla haklısın kuzum nerde bişi var bizi bulur hahahahaProlaktinimde şuana kadar bir sıkıntı olmadı canım ama heran herşey olur valla başımıza gelmeyen kalmayınca bunuda beklerim en iyisi yememek![]()
Hahahahaha kabak yaaaAhahahajahahahah yerim seniiyok cipisss belki 3aydır yemiyomm
ama görünce de bi aklıma düşmedi değil şu ayak kokulu doritostan olsa da yemesek mi hep beraber
![]()
Valla kuzum zaten biz yesek ahanda dediğin gibi yaramaz ama millet yiyor herşeyi gebe kalıyor anlamadımIncir kuru denemeyin o berbat ediyor hormonlari
Bende bunu cozemedim nasil oluyor bu cicegim ya ne denesem mahvoldumValla kuzum zaten biz yesek ahanda dediğin gibi yaramaz ama millet yiyor herşeyi gebe kalıyor anlamadım![]()
Kesinlikleee üffffff yogurta bandır bandır yeeHahahahaha kabak yaaao cipsinde tadı başka oluyor ayak mayak amma enfess
![]()
Sus kız susss canın çektirmeeKesinlikleee üffffff yogurta bandır bandır yeebide şey var yogurtlu yesillikliiii olan üff
![]()