- 18 Kasım 2020
- 20.742
- 49.897
- 548
Gel barışakKocanı yakala
Al gırdın gırdın
Eki Görüntüle 3056340
Rabbim bizi duası kabul olan ve salihlerden eylesin bu geceyi ihya etmeyi nasip etsin kızlar
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
Canımm cocommm bizleri duanda unutma sizlerin duasıda olmak çok kıymetliGel barışak
Amin canım, kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin
Kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez tiniminim her an aklımda ve dualarımdasınız inanki, Rabbim kabul etsinCanımm cocommm bizleri duanda unutma sizlerin duasıda olmak çok kıymetli
Kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez tiniminim her an aklımda ve dualarımdasınız inanki, Rabbim kabul etsin
Amin canim aminnEki Görüntüle 3056341
Yapmak isterseniz kızlar
Kadir gecesi namazı Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi Aminnnn
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
Çok gecmis olsun Rabbim.şifa versin insallahBen her kadir gecesinde kılardım bide ramazanda mutlaka ama oturarak bile kılamıyorum kasıklarım.ağrıyor feci buyüzdsn cesaret edemiyorum kuzuş rabbim affetsiiin inşaallahh
Öp biGel barışak
Amin canım, kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin
ben de ben de ben deKimin duası ne zaman kabul olur bilinmez tiniminim her an aklımda ve dualarımdasınız inanki, Rabbim kabul etsin
akşam olsunHadiiiii gakınnnnn sabahh olduuuuuu
Sende sende varsın kiben de ben de ben de
ay cocom ramazanın son haftası o kadar zorlanıyorum ki rabbim kabul etsin valla ölüyomOlsunn özüümmşurda ne kaldı ki zatenn
Allah razı olsun kuzum benim. bu gece hepimiz birbirimize dua edelim inşallahSende sende varsın kibende sizlerden dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?