- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkininde düsüktü ama vitaminlerle düzelmişti keçiboynuzu küru yaptınızmı hiç onuda yapmıştım baya etkilemiştiKız Allah korusun adamı hapislerr attıracak narkoz kafasıyla![]()
![]()
kendiliğinden olusmus o zaman
Sperm sayımız cok dusuk tedavi görüyor su an esim
Allah kabul eylesin inşaallahBen kurabiyemin duasına kaçıyom kızlar daha pareminki var öptüm siziiiiii![]()
Bende çokcokkkkkBen kurabiyemin duasına kaçıyom kızlar daha pareminki var öptüm siziiiiii![]()
Allah kabul etsin canımBen kurabiyemin duasına kaçıyom kızlar daha pareminki var öptüm siziiiiii![]()
3 doktor değiştirdik 3. Sonunda derman oldu yükselme sagladı yaptık kuzum hem kürünü hem soguk sıkım oluyor onu aldım devam edemedik korona olduk ben cok hastalandım enfeksiyondur seydir o surecte sadece ilaclarını kullandı oyle bile yukselme oldu gidip gelelim de bakıcaz tekrar kürlereBenimkininde düsüktü ama vitaminlerle düzelmişti keçiboynuzu küru yaptınızmı hiç onuda yapmıştım baya etkilemişti
Mucikom
Yaaaa ben akşam nasıl yetiştircem bilmiyorumMucikom
Bugün buraya pek bakamayabilirim ballışkom
Ama gendinize mukayyet olun haa![]()
Heee tamam ozamann kuzumm sen daha iyi bilirsin bebişimm3 doktor değiştirdik 3. Sonunda derman oldu yükselme sagladı yaptık kuzum hem kürünü hem soguk sıkım oluyor onu aldım devam edemedik korona olduk ben cok hastalandım enfeksiyondur seydir o surecte sadece ilaclarını kullandı oyle bile yukselme oldu gidip gelelim de bakıcaz tekrar kürlere![]()
NedenmişMucikom
Bugün buraya pek bakamayabilirim ballışkom
Ama gendinize mukayyet olun haa![]()
Sagol kuzumHeee tamam ozamann kuzumm sen daha iyi bilirsin bebişimm![]()
sen de mi bebe istyonSagol kuzumevi görsen aktardan halliceyiz
![]()
Benimkide öyleeydii yaaa yokyoktuSagol kuzumevi görsen aktardan halliceyiz
![]()
Cok iyi aradığın hersey cıkabiliyorBenimkide öyleeydii yaaa yokyoktu![]()
bebitom fenayam
Yetişir yetişir inşallah canım. İş yerinde abdest alabilirsen boş vaktinde de yapabilirsin yoksa akşama cidden hepsi zor olur. Zabahaaa gadarrr uyutmaz seniYaaaa ben akşam nasıl yetiştircem bilmiyorum![]()