- 25 Ağustos 2019
- 62.131
- 118.834
- 698
- 31
Ay noldu geneeNe diyeceğimi bilemiyorum pes vallahi pes![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay noldu geneeNe diyeceğimi bilemiyorum pes vallahi pes![]()
Kız açıklıyorum halen devam ediyor ya sabırBende anlamadım hicne var bunda bozulacak
![]()
Diyorssuunn sana böyleli videolar atıcamBen daha bi doğursam ikinciye istermiyim bilmem![]()
Hahaahahah att beybitooDiyorssuunn sana böyleli videolar atıcam![]()
Hayır bence bunun sizin arkadaslıgınız da alakası yok gelip bende yazabilirim iyi niyetle. Bitmediyse ona göre birşey söyleyebilirim. bazılarının kafa değişik ciddenKız açıklıyorum halen devam ediyor ya sabır
Yazdim ozele yavruAy noldu genee
yaaa sorma yaa cumartesi okuyum diyodum izin günümdü regl oldum :/Sağol kuzum
Aminn canını yediğim
Aboo kız hiç okumadın mılinoşunkini hemen bitirdim ben
Hahah sorma kız gelip gidip keklemeye çalışıyorlar![]()
Olsun balım yetişir hepsi sıkıntı yokyaaa sorma yaa cumartesi okuyum diyodum izin günümdü regl oldum :/
inşallah yaaa gidip duş alıp hemen başlicam inşallahOlsun balım yetişir hepsi sıkıntı yok![]()
Allah kabul etsin şimdiden balıminşallah yaaa gidip duş alıp hemen başlicam inşallah
Canım benim Allah razı olsun ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah tüm isteyenlere emek verenlere rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu tadabilmeyi bizlere de nasip etsin Allahım@tiniminihaniim
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Fatmazell
bir mucizee
@My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim
Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden
![]()
Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte![]()
Öznurum sordum bitmedi mi diye bitmediyse ne kadar kaldıysa üstüne okuyalım diyecem yani ben neyin derdindeyim millet neBende anlamadım hicne var bunda bozulacak
![]()
Hoşgeldiniz sizi tanıyabilirmiyiz
Hemde nasıl ters
Cok aktif olunc abu topik şip diye geliyolarAna yine yeni üye allahım ne oluyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kesin tanıdıkk şıp diye gelmesi tuğafYeni üye gelmişhemde 2 dakikalık
![]()
Biliyorum pareemm anlamak istemeyince böyleÖznurum sordum bitmedi mi diye bitmediyse ne kadar kaldıysa üstüne okuyalım diyecem yani ben neyin derdindeyim millet ne