Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa nasıl izlemezsinOnu hiç izlemedim![]()
o sanki başka bişey benzemiş 3 vakitten ziyadeKahvemde 3 vakte kadar birşey var![]()
Ay valla hiç izlemedim dur ona başlıyım bariaaa nasıl izlemezsinanthony nin öldüğü bölümde ne ağlamıştım be
![]()
![]()
O ne o öyle peyim yarım ağızBindi sini siviyiriyim sisyil![]()
ona çok bakmıyordum sen kaç yaşındaydın canım aynı mıyız senleAy bir tarcın ve arkadaşları vardı onlarıda severdim kpcaman kafaları vardı![]()
Ay hiç yarım ağız olurmu kibar olsun dediydümmO ne o öyle peyim yarım ağız![]()
95 modelim canımona çok bakmıyordum sen kaç yaşındaydın canım aynı mıyız senle
2 yaş büyükmüşüm senden95 modelim canım27 olcam bu yıl Allah ömür verirse
![]()
Yaaa bal kaymak yerim seniiiiiAy hiç yarım ağız olurmu kibar olsun dediydümm
Ağız dolusu
Beeennnnndeeeee seniiiiiii seviiyorummmm sosyalimmm![]()
Aa ben daha bebeymişim demekki onları izlerken sen büyümüşün2 yaş büyükmüşüm senden![]()
aynen canım ondan bilmiyorsun demekkiAa ben daha bebeymişim demekki onları izlerken sen büyümüşün![]()
Çalışmaca kuzum ev iş Bi de Dr arası mekik dokuyorumİnşallaah balım tek duamız o. susuz kalmayalım bol bol yağsın
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun![]()
Yaparsın senMuciskom yaaa iyi gidiyo,eğer matematik beni bayiltmazsa güzel![]()
Inş canımın içi, rabbim kimsenin emeklerini zayi etmesin inşÇalışmaca kuzum ev iş Bi de Dr arası mekik dokuyorum
Yaparsın sen![]()
Yaaa bal kaymak yerim seniiiiibende bende bendeee
![]()
amann ona bakarsan en sevdiğim şeker kız candy di şimdi düşünüce o kızda az değilmiş diyorum![]()
Başlıxam izlemeye ama bu ara zaten arayış içindeydimaynen canım ondan bilmiyorsun demekki![]()