Zorlu bir mücadeleydii amaaa çok güzeldi kurabiyemmm 😍😍😍😍 ben yarı sağlamım ama olsun🤣🤣🤣

Ne kadar güzel bayan diyecekken bir korktum paremmm günaydın 😂😂😍😍😍😍🐣🐣💓💓💓🌺🌺🥰🥰

Evett linnooşş bu bennn başım çatlad aha böylee
dog-tired.gif

Hala uyanmaya çalışıyorum kurabiyemmm 🥲🥲akşama yemeğim yok aman herşeyide düşünemem ki sıkıldım🤣🤣🤣
Ayy kıyamam bebeğim yat dinlen askom Allah ne verdi ise yersiniz 2 kişi değil mi boşver 🥲🥲🥲 sen çabucak birşeyler hazırlarsın atom 🐜 beninmmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Ayy kıyamam bebeğim yat dinlen askom Allah ne verdi ise yersiniz 2 kişi değil mi boşver 🥲🥲🥲 sen çabucak birşeyler hazırlarsın atom 🐜 beninmmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Aynen Linoşuummmm birazcık keyif yapacağım sonra kalkarımm😍😍😍🥰🥰🥰❤️❤️💓💓hamarat olaan sensiinn bebeğisisimmm😍😍

Gunaydin beybisular :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: şöyle sabah duşu da alam kendime gelem :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200::KK200::KK200::KK200:

günaydın askoskoloskolar uleynnn hanifeğğğğğğğğğ:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

showering-taking-a-shower.gif

Ne bakıyoruz yaaaaa sabah sabah dusumu aldım ohhh msspare oldum Alla Allaaa varmı bir şey ne var yani cık cık :lülülü::lülülü::duduk::KK43:o_O

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Sıhatler olsun parem🤣

Zorlu bir mücadeleydii amaaa çok güzeldi kurabiyemmm 😍😍😍😍 ben yarı sağlamım ama olsun🤣🤣🤣

Ne kadar güzel bayan diyecekken bir korktum paremmm günaydın 😂😂😍😍😍😍🐣🐣💓💓💓🌺🌺🥰🥰

Evett linnooşş bu bennn başım çatlad aha böylee
dog-tired.gif

Hala uyanmaya çalışıyorum kurabiyemmm 🥲🥲akşama yemeğim yok aman herşeyide düşünemem ki sıkıldım🤣🤣🤣
Sıhatler olsun parem🤣
Aynen Linoşuummmm birazcık keyif yapacağım sonra kalkarımm😍😍😍🥰🥰🥰❤️❤️💓💓hamarat olaan sensiinn bebeğisisimmm😍😍
Saolasin perim biraz popom göründü ama iyi geldi dus uyumuş kalmisin😇💕😇🌻

Tinnosum geçmiş olsun duşa gir iyi gelir duş ama uyuma ben uyudum salak gibiyim kendime gelemiyorum 🙄🤔

Kuzum uyu dinlen direnme bizde derler hamile olan biri uykusuna direnirse bebeği uykusuz olur derler o yüzden yapma etme eyleme :KK70: :KK70: :KK70:
Anoovvv o neydi gızz😅😅 direnemedim teslim oldum zaten ama daha çok uykulu uyandım bu defa 😅 😅 hahha biri bizi dürtsünnn 😅😅😅 topikte şu haldeyiz gibime geliyor
tenor.gif

Back
X