mochi-cat.gif

Günaydın tam olarak böyle olasım var 💕🥰🤣🤣

Küsmeee ozommmm:cry::KK61:
Yaaâaa seni yerimmmmm:KK60::KK22: bebek için dua ederken benim gibi bekleyenlere dedim gözyaşı dökenlere emek verenlere annelik babalık duygusunu tattırsın bizi mahrum etmesin dedim ozommmmmm her zaman dualardasınız 🥰🥰🥰
Senin ağzından çıkan güzel kelimeleri severim senin kalbini yerimmm 😍 ozommmm cansın birtanem tatlım çiçeğim 😍:KK60::KK60::KK60::KK74::KK74::KK74:
Allah razı olsun kuşum benim 😍 inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın en güzel en hayırlı zamanda. valla yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo 😏 birbirimize o güzel müjdeli haberi verelim inşallaaaah 😍

ben de seni yerim kuzum benimmm güzel kalplim 🥰:KK60::KK23:

hahahaha şirket beni takipte 🤣🤣 şirkette çoğu site engelli o yüzden burda paylaşılan o müzikleri gifleri falan hiç birini göremiyorum ben :KK61: Bu siteyi de ben çok giriyorum diye engellemezlerse iyi 🤣
Ahh çiçeğimmm tühh aman neysee engellemsinler senii😢😢😢

hahahaha şirket beni takipte 🤣🤣 şirkette çoğu site engelli o yüzden burda paylaşılan o müzikleri gifleri falan hiç birini göremiyorum ben :KK61: Bu siteyi de ben çok giriyorum diye engellemezlerse iyi 🤣
Aaaa inanamıyorum ciddiymişsin baya baya 😱🙄
Amann neyse canım cookk da seeeetmemek lazım hic tatlı değiller ki 🥲🥲
oluyorum-bihter.gif

Yetiştim bacımmm😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 Ay tinnos yaaa sgagafagag harikasın 🤣🤣🤣

Ahh çiçeğimmm tühh aman neysee engellemsinler senii😢😢😢
beni engellemesinler tinnoşum yoksa ben sizsiz naparım 😪
Aaaa inanamıyorum ciddiymişsin baya baya 😱🙄
Amann neyse canım cookk da seeeetmemek lazım hic tatlı değiller ki 🥲🥲

🤣🤣🤣🤣🤣 Ay tinnos yaaa sgagafagag harikasın 🤣🤣🤣
ahahah evet canım. bi ara gazete bile okuyamıyoduk ki çok şükür açtılar artık onu 😂 evet bencede çok gereksiz ne o öyle gif falan :KK12::63:

Back
X