- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Sagol kuzumHayırlı güzel bayramlarınız olsun inşallah canım
Seker konsun tabiO hayatım diyen diline şeker kona
Git bi sor bakalım neyin var diye
Yaa Allah yardımcın olsun gecmıs olsunOoyy nasıl olayimm kuzum midem yanıyo çok fena öksürtüyo resmen ilacımı bekliyorum daha 12 de kahvaltım varrsabah 6buçukta uyanmışım resmen aşkomm 8buçukta yola çıktı 10na doğru eve vardık
Ahhh aahhh kuzu şurda 1 buçuk saatliğine bile bizim gözümüz kesmiyor istanbula gelmeye eskisi gibi değil hiçbirşeySagol kuzumHayırlı bayramlarımız olsun inşallah
Seker konsun tabi
Yaa Allah yardımcın olsun gecmıs olsun
Ohh ne yakın ne güzel bizim de öyle olsa keske
Hahah süper olmuşGece geldim kimse yoktu . Benim de canım sıkıldı dedim kızlara süpriz olsun
nolmuş nolmuşşşşşşşşşşşHahah süper olmuş
Tabi biz çözene kadar Parişle kafamız şekerlendi
Bi an dedim ki acaba dutun topiğe mi geldik biz orda mıyız. Topikler mi birleşti noldu
Eline sağlık çok güzel olmuş
Hahaha iyi olmuş eğlenceli olmuşsüpriz yapim dedim bilirsiniz şaşırtmayı severim
Ben her yerdeyimHahah süper olmuş
Tabi biz çözene kadar Parişle kafamız şekerlendi
Bi an dedim ki acaba dutun topiğe mi geldik biz orda mıyız. Topikler mi birleşti noldu
Eline sağlık çok güzel olmuş
Gece boş bıtakırsanız bele olurHahaha iyi olmuş eğlenceli olmuş
Itü yapmışım dutum yerim seni fistikim
Ha bi an dedim ne oluyor onu da diyim
Beni cağırmıyolarr kuzu yalnız değilsinnörüyınuz lenn
kimsede çağırmıyo
Dut etiket yapmış yukarıya bak bizde kurbikle biraz telâşlandık ne oliyi dinolmuş nolmuşşşşşşşşşşş
Etiketi bende görmedim sayfa sayfa baktım amaDut etiket yapmış yukarıya bak bizde kurbikle biraz telâşlandık ne oliyi di
grubu bulabilsem gelcem deBeni cağırmıyolarr kuzu yalnız değilsin
Herkes kendi gelsin bundan sonra
hee sen diyince farkettim dut gacısı farkını koymuşDut etiket yapmış yukarıya bak bizde kurbikle biraz telâşlandık ne oliyi di
Yukarı bak sayfanın üstüne bitanesiEtiketi bende görmedim sayfa sayfa baktım ama
Niye kızAhhh aahhh kuzu şurda 1 buçuk saatliğine bile bizim gözümüz kesmiyor istanbula gelmeye eskisi gibi değil hiçbirşeyanneme 2 saat kv ye 1buçuk
Aynen atmış imzasinigrubu bulabilsem gelcem de
hee sen diyince farkettim dut gacısı farkını koymuş
Heegrubu bulabilsem gelcem de
hee sen diyince farkettim dut gacısı farkını koymuş
Ben hicbirşey anlamadım aşkomm neseYukarı bak sayfanın üstüne bitanesi
Iş saatler şaştı beybimm pandemi geldi herşey değişti bideNiye kız
Tık tık yazan başlığın altındaki etiketler loooooooooBen hicbirşey anlamadım aşkomm nesekafa bir milyon zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?