Bende seni hep @Laavinia ile karıştırıyorum
Eskiden onun profilinde de tiwitiy vardı
Yaaa
Iki gün mucize gelmedi inan gözlerim aradı özele yazdım nerdesin diye

Aynen ailemizden çok burda birlikteyiz insan bağlanıyor merak ediyor canım
Evet cidden öyle
senle özel ilgilencem

gözünü aç baryamda

belli baya
Belli değil mi
Sen ac olabilirsin

hahahaha deli garııııı sakın sen gitme bi yere
Bayramlar da ben ben değilim birazdan bahçeye gidicez işler var telaş olur herkes gelir kendime bakamam ki gözünü açıp etrafa bakayım mucom hele kurbanda
seni bu zalım hayattan çekip çıkarsam parisimmmm o seni bulur hem merak etme

bahçede ne iş yapıyınuz
öperimmmmmmm

Oyy sen hep gel dutum. Çok özlüyorum ben eski sohbetlerimizi eşin nasıl daha iyi mi
Çok şükür daha iyi kurabiyem inşallah zamanla daha aktif olcam . Eşim de bi bebek gibi bakım istiyo . Pek zamanım olmuyo hem çocuklar hem eşim hem evin işi

Oyy sen hep gel dutum. Çok özlüyorum ben eski sohbetlerimizi eşin nasıl daha iyi mi
Çok şükür daha iyi kurabiyem inşallah zamanla daha aktif olcam . Eşim de bi bebek gibi bakım istiyo . Pek zamanım olmuyo hem çocuklar hem eşim hem evin işi

bahçede ne iş yapıyınuz

öperimmmmmmm
Aklına gelen bütün sebzeleri ekeriz
Her türlü meyve ağacı vardır
Üzüm asmaları var
Ek çapa sula topla kısa hazırlık yaprak topla salamura yap çilek vişne kayısı topla kurut reçel yap iş çok kuzum tavuklar var maraba gibi çalışırım bide gelen giden

Yaz gelincede sen grliyosun aklıma

offff çokmuş yaaa Allahkolaylık versin kuzum

bahçede ne iş yapıyınuz

öperimmmmmmm
Bayramda canım sıkıldıkça bir şeyler karalarım burada gel hadi bende öpim bu kadarı yetmez de neyse çok şeetmeyim
İnşallah dutum tez vakitte toparlanıp eski haline dönsün inşallah. Çok şükür o günleri atlattınız ya gitsin de daha gelmesin o sıkıntılar

İnşallah kurabiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…