- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Yaaa
Evet cidden öyleIki gün mucize gelmedi inan gözlerim aradı özele yazdım nerdesin diye
Aynen ailemizden çok burda birlikteyiz insan bağlanıyor merak ediyor canım
Belli değil misenle özel ilgilencem
gözünü aç baryamda
belli baya
Sen ac olabilirsinBen açımm
Sen de ac oll yiyelim beraberYaaa
Evet cidden öyle
Belli değil mi
Sen ac olabilirsin
hahahaha deli garıııııKesinlikle ya insan hemen fark ediyor
Ben de gitcem bir kaç günn Hıhh beni de arayın sorun
Össleyinnn
Hiç beni çağırmıyorsunuz zaten buraya
Hiç bana etiket yok
Çünkümmmm
Etiketee gerek yok gardaşşş
Her daim buradayız inşallah maşallah
Aşkoştoşkoşlarım
Ayolcumlarım
seni bu zalım hayattan çekip çıkarsam parisimmmmBayramlar da ben ben değilim birazdan bahçeye gidicez işler var telaş olur herkes gelir kendime bakamam ki gözünü açıp etrafa bakayım mucom hele kurbanda
öperimmmmmmmHıhhhhhh
Yooo benim bir nedenim olmadıgı sürece ac olamamSen de ac oll yiyelim beraberboğaz manzarasınd akahvaltı ne güzel olurdu
yaaaaaa güzelliğimmmmm benim
Az bi romantik oll beee şurda boğaz manzarasınd akahvaltı edelim dedim senle puşttYooo benim bir nedenim olmadıgı sürece ac olamam
Az bi romantik oll beee şurda boğaz manzarasınd akahvaltı edelim dedim senle puştt
Aa doğruu
Diyetteyim romantik bile olamam
Çok şükür daha iyi kurabiyemOyy sen hep gel dutum. Çok özlüyorum ben eski sohbetlerimizieşin nasıl daha iyi mi
Çok şükür daha iyi kurabiyemOyy sen hep gel dutum. Çok özlüyorum ben eski sohbetlerimizieşin nasıl daha iyi mi
Aklına gelen bütün sebzeleri ekerizhahahaha deli garııııısakın sen gitme bi yere
seni bu zalım hayattan çekip çıkarsam parisimmmmo seni bulur hem merak etme
bahçede ne iş yapıyınuz
öperimmmmmmm
Yaz gelincede sen grliyosun aklımaAklına gelen bütün sebzeleri ekeriz
Her türlü meyve ağacı vardır
Üzüm asmaları var
Ek çapa sula topla kısa hazırlık yaprak topla salamura yap çilek vişne kayısı topla kurut reçel yap iş çok kuzum tavuklar var maraba gibi çalışırım bide gelen giden
offff çokmuş yaaa Allahkolaylık versin kuzumAklına gelen bütün sebzeleri ekeriz
Her türlü meyve ağacı vardır
Üzüm asmaları var
Ek çapa sula topla kısa hazırlık yaprak topla salamura yap çilek vişne kayısı topla kurut reçel yap iş çok kuzum tavuklar var maraba gibi çalışırım bide gelen giden
Cok yoruluyorum elco totom yer görmezYaz gelincede sen grliyosun aklıma
Bilmezmiyim balımm allah kolaylık versinCok yoruluyorum elco totom yer görmez
Bayramda canım sıkıldıkça bir şeyler karalarım buradahahahaha deli garııııısakın sen gitme bi yere
seni bu zalım hayattan çekip çıkarsam parisimmmmo seni bulur hem merak etme
bahçede ne iş yapıyınuz
öperimmmmmmm
İnşallah dutum tez vakitte toparlanıp eski haline dönsün inşallah. Çok şükür o günleri atlattınız ya gitsin de daha gelmesin o sıkıntılarÇok şükür daha iyi kurabiyeminşallah zamanla daha aktif olcam . Eşim de bi bebek gibi bakım istiyo . Pek zamanım olmuyo hem çocuklar hem eşim hem evin işi
İnşallah kurabiyemBayramda canım sıkıldıkça bir şeyler karalarım buradagel hadi bende öpim bu kadarı yetmez de neyse çok şeetmeyim
İnşallah dutum tez vakitte toparlanıp eski haline dönsün inşallah. Çok şükür o günleri atlattınız ya gitsin de daha gelmesin o sıkıntılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?