- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Ben namı değer Faslı GelinKız sen normalde nerelisin bacım![]()

Ben dibine kadar angaraliyimmm canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben namı değer Faslı GelinKız sen normalde nerelisin bacım![]()
Bence de, eğlenceli olur kesinHahahaahha ama yerimmm senii kıızzzz
Gelince bence güzel geçerr
Tek oğlan mı öyleyse çok şanslısınMuazzam ..benim iyi ki yok.. kp olsaydı keskemde sizi birbirinize durdursaydim der
![]()
Ah ahYav boşver ne yapacan keyfine bakkk.. o düşünsun esas kurabiye geliyor ne yapicammmm ben şimdi diye hihhhh![]()
Ahhh taa derinden hissettim acınıKız bende de bir görümce varben bu kadar diyim sen anla
![]()
Seninle cok iyi anlaşırr eltin bakmaa oyyy sen gibi biriyle anlaşmamak mümkünmüBence de, eğlenceli olur kesin![]()
Vallahaa seni üzersee küfürü bastıririmm haa bileysuunnnnKız bende de bir görümce varben bu kadar diyim sen anla
![]()
Uyyyyy yerumm seni daaaaaa..bebitommmm benimmmmSeninle cok iyi anlaşırr eltin bakmaa oyyy sen gibi biriyle anlaşmamak mümkünmü![]()
Sizlan guzummm içinden at hepsiniAh ahişte öyle
şu cümlelerin içinde neler var neler
Bayramda gelir burada sızlanır dururm gari![]()
Dünya da eşi benzeri yokSizlan guzummm içinden at hepsiniayy merak ettim nasıl bir eltiykineeee
![]()
Numunelikkk diyorsuuuunDünya da eşi benzeri yokbir tanedir bir birr
![]()
Hahah tabi numunelikNumunelikkk diyorsuuuunbayramdan sonra merakla bekliyorum tatlım çikilatami kahvemi cekirdeeeemi alıp buraya gelicem
![]()
Ooyyy aşkommm daa ballıçöreğiimmm canım canımmmmmUyyyyy yerumm seni daaaaaa..bebitommmm benimmmm![]()
Amaaan sanki ne zaman goruyorsundurki bayramdan bayrama düğünden düğüne öyle değil mi yoksamHahah tabi numunelikişte dünyaya bir tane gelmiş onu da ben almışım bak ne kadar şanslısınız ya
bana ne kadar dua etseniz az
![]()
Amaaan sanki ne zaman goruyorsundurki bayramdan bayrama düğünden düğüne öyle değil mi yoksam![]()
Akşama yemekte ne varAmaaan sanki ne zaman goruyorsundurki bayramdan bayrama düğünden düğüne öyle değil mi yoksam![]()
Kız benim menüm basit ezogelin çorbası onun yanında da böyle Fas usulü katmer gibi birşey var eşim öyle seviyor iftari yani atıştırmalık oluyor çorbanin yanında salata filan öyleAkşama yemekte ne varmenü bulamadım