Nice sağlıklı hayırlı tatlı bayramlara :KK60: :KK200:
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :KK19::KK74:sevdiklerinizle bol sarılmalı hasret gidermeli bayramlar dilerim
8BDC9BCB-7089-4357-B19B-792E47FDCE05.jpeg

MssPARE MssPARE

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

D u t D u t

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

S sebbo

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

Ballikabak Ballikabak

PiXiEE PiXiEE

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse

Madammor Madammor

Magnifiaque Magnifiaque

karamel Latte karamel Latte

Hayırlı bayramlar olsunnnnn tinnoşummm :KK74: :KK74: :KK74: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Şeker 🍬 tadında olsunnnnnnn inşallah 🥰
Kavuşturan Rabbime şükürler olsun :KK36::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

My_Moonlight06 My_Moonlight06 :110:
Sana bu etiket gelmedi mi Faslı 👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻:lülülü::lülülü::lülülü:
Dünden beri sorucam aklımda soramadım :KK47::KK47:
🌹🌹🌹 Benim Güzel Kızlarımm🌹🌹🌹

Öncelikle hayırlı sahurlar olsun 🌙🕋
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta ♥️
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah 🤲🏻

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız 😍🥰
Fazla yine duygusaala bağladım 🤣
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah 😍
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn 🤲🏻🌺
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥲🤲🏻
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar 😍😍😍😍😍😍
🍃🍃🍃🍃🍃🍂🍂🍂🍂🎀🎀🎀🎀🎀
🍬🍬🍬 Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle 😍
Bizim ailelerimiz çok uzakda Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü 🥺🥺 Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de 🥺🥺🥺🥺
🤍🤍🤍💜💜💜💜🤍🤍🤍💜💜♥️♥️♥️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

@Migim

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

@Feminas

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

Madammor Madammor

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Magnifiaque Magnifiaque

@Morrmeneksee

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse

karamel Latte karamel Latte

My_Moonlight06 My_Moonlight06 :110:
Sana bu etiket gelmedi mi Faslı 👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻:lülülü::lülülü::lülülü:
Dünden beri sorucam aklımda soramadım :KK47::KK47:
Uyyyy kuzucummmmm yerim ben seni lnammm😍😍😍😍 :KK60: :KK60: :KK60: gelmiştir kesinde bildirimler arada kaynıyor ya sinir oluyorum bazen ..

Cok tatlısınnnn kıyamam size bennnn olsun sağlık olsun eşleriniz yanınızda en azından kuzcuklarimmm benim 🥰🥰🥰

Uyyyy kuzucummmmm yerim ben seni lnammm😍😍😍😍 :KK60: :KK60: :KK60: gelmiştir kesinde bildirimler arada kaynıyor ya sinir oluyorum bazen ..

Cok tatlısınnnn kıyamam size bennnn olsun sağlık olsun eşleriniz yanınızda en azından kuzcuklarimmm benim 🥰🥰🥰
:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: tamam o zaman çiçeğim bazen sıkıntı olup etiketleme gitmiyor o yüzden sorayım dedimmmm şimdi sarılalım 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
Bende seni yerimmm gelinimmmmmm😍😍😍😍😍
İstemediğin kadar bildirim 🤭🤭🤭🤭🤭
Sende çok tatlı ve kalbi güzelsin bebeğim napalım kurbanı iple çekiyoruz 🥲🥲🥲🥲Sağlık olsun da herşey hallolur bebeğim 😍💜💐🌷🌼

:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: tamam o zaman çiçeğim bazen sıkıntı olup etiketleme gitmiyor o yüzden sorayım dedimmmm şimdi sarılalım 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
Bende seni yerimmm gelinimmmmmm😍😍😍😍😍
İstemediğin kadar bildirim 🤭🤭🤭🤭🤭
Sende çok tatlı ve kalbi güzelsin bebeğim napalım kurbanı iple çekiyoruz 🥲🥲🥲🥲Sağlık olsun da herşey hallolur bebeğim 😍💜💐🌷🌼
Allah razı olsunnn canimmm hepinizdennn 🥰😍😍😍😍 🌺🌺🌺🌺 :KK36: :KK36: :KK36:

Back
X