- 8 Kasım 2019
- 20.744
- 36.653
- 598
Oh en sevdiğim devrilmekAhahah perim yaabende öyleyim kalkmadım daha bugün yemek dışında işimde yok devrilcem bir sağa bir sola
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh en sevdiğim devrilmekAhahah perim yaabende öyleyim kalkmadım daha bugün yemek dışında işimde yok devrilcem bir sağa bir sola
![]()
koş koşBenim fena çiş var ama kalkasın yok![]()
![]()
Aynen canım bide dışarı çıkmayı özledim galibayapabiliyorsan yap canım evde kalınca bende bişeyler yapıyorum iyi geliyor
Hımm kimin başına çorap örsem acabaNörüyon bize de at
Cocooommm iyiyim yatakta aynu murat kekilli gibi yatıyorumsen nasılsın napıyorsunn
![]()
Bugün hepimiz muratızBende aynı murat 2
Haha![]()
![]()
![]()
Bir elimi bacağımın arasına koumamışım geri kalan hepsi tamamBugün hepimiz muratız![]()
Kız kalkmam lazımmm hemde çabuk![]()
![]()
yoksa gidicek
Ahahah çişe kalk geri yatBenim fena çiş var ama kalkasın yok![]()
![]()
Yettin mi paremKız kalkmam lazımmm hemde çabuk![]()
![]()
yoksa gidicek
Ahahah yan gel Osman hesabı hepimiz yan gelelimOh en sevdiğim devrilmekdün devrildim bıgün tam gaz devam
![]()
Saçlar da tamam mıBir elimi bacağımın arasına koumamışım geri kalan hepsi tamam![]()
Ev işleri var bugün çamaşır varBugün hepimiz muratız![]()
O iş tamamAhahah çişe kalk geri yat
Yettin mi parem
Ahahah yan gel Osman hesabı hepimiz yan gelelim![]()
Abimi yemeğe davet etcektim bugün oda yarın gelirim dedi o zaman yan gelmeye devamAhahah çişe kalk geri yat
Yettin mi parem
Ahahah yan gel Osman hesabı hepimiz yan gelelim![]()
Tabi kız zaten kıvırcıkım bende aynı öyleSaçlar da tamam mıdün biraz yağlanmış saçım lavaboda Bi baktım Ula dedim aynı murat kekilli olmuşum ya ben
![]()
Ohhhh sefamız olsunAbimi yemeğe davet etcektim bugün oda yarın gelirim dedi o zaman yan gelmeye devam![]()
Aha benden buldum bir tane kız kıvırbaşTabi kız zaten kıvırcıkım bende aynı öyle![]()
Hahahaha aynen bu durumdaydım allahtan kimse yoktu yoksa her yer dular seller
sabah minibüste uyuyakalmışımBugün hepimiz muratız![]()
D0n sabah 6 da ben böyle uyandım akşamdan nasıl depoladıysam suyuHahahaha aynen bu durumdaydım allahtan kimse yoktu yoksa her yer dular seller![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()