- 27 Mart 2019
- 30.480
- 112.857
- 598
Benimde misafirler gitti temizlik yaptım bugün işlerim var yine iyiyim canım şüküriyiyim pariskomm sen nasılsın bayram tatil dönüş yoğunluğu :) sen nasılsın gözüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde misafirler gitti temizlik yaptım bugün işlerim var yine iyiyim canım şüküriyiyim pariskomm sen nasılsın bayram tatil dönüş yoğunluğu :) sen nasılsın gözüm
Anneler gününde çiçekte almadım denem gari can parişkommSizin ve annelerinizin
Anneler gününüz kutlu olsun Canoskolar aşkoşkolar hayatımlar tatliskolar fistikoskolar herseyimkoskolar
⚘❤
⚘❤
![]()
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Aynen size rengarenk çiçekler kiraz çiçeğimAnneler gününde çiçekte almadım denem gari can parişkommseninde kutlu olsun beybitooo
![]()
Evet guzummm fırladi firlayacak insallahmoruşummmm nasılsınnn meryemin gelmesine çok az kalmışşşşşşşşşşş :)
Ne güzel kuzumAynen kuzum zaman hızlı geçiyor vallaha elden gelen dua etmek sadece ben de ediyorum
Ben annemin yanında kalıyom kuzum babam hariç herkes çalışıyo o hasta ben de evde kedimizleyim
Benim de diğer randevularda başıma gelmedi ama gebelik takibi diye sanırım garipsedi bende onun garipsemesini garipsedim tek ben miyim yani tek gelen herkesin mi eşi izin mi alıyor hafta içi çok saçma neyse durumu ögrendi zaten söyledim o da biraz utandı sordugu için kıyamam
Evet çok haklısın kuzum tam da dediğin gibi oluyorinşaAllah sağlıklı olalımm başı zor ama sonu güzel olacak inşaAllah
Ahahahaha amiiiiiiinn![]()
Attırıver kızTopigin ortaya firtlatcam![]()
canımmm beniiim kolay gelsin :)Benimde misafirler gitti temizlik yaptım bugün işlerim var yine iyiyim canım şükür![]()
yerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEvet guzummm fırladi firlayacak insallah
Şükür Allah a sen nasilsin bebeemm bugün hava açtıicim canlandi valla
![]()
Evden dışarı çıkmadım canımcanımmm beniiim kolay gelsin :)
konyada gözüm seni aradı ehehehe
yerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen kuzum iki gündür bi soğuk bi soğukdu donduk
şükür bugğün iyi sıcağı özledik :)
Aynen canim bahar gelsin artik bi yağmur bi soğuk derken sonunda geldi sükürcanımmm beniiim kolay gelsin :)
konyada gözüm seni aradı ehehehe
yerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen kuzum iki gündür bi soğuk bi soğukdu donduk
şükür bugğün iyi sıcağı özledik :)
O konuda herkes banliBizim faslı gelin yine mi banlandı![]()
Baya üstüne gitmişlerEvet ucmus yine![]()
Ahahahaha bence de kuzumNe güzel kuzum
Alamıyor bence herkesin eşi izin kuzumkıyamam bir daha da kimseye sormaz
![]()
Sağoll canim benim seninde annenin anneler günün kutlu olsunSizin ve annelerinizin
Anneler gününüz kutlu olsun Canoskolar aşkoşkolar hayatımlar tatliskolar fistikoskolar herseyimkoskolar
⚘❤
⚘❤
![]()
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Pariş banlanma olayını ona devretti herhaldeEvet ucmus yine![]()
Türkiye de yaşamak konu başlığıKonu neydi ki dur bakim stalklayım![]()
Gördüm balımTürkiye de yaşamak konu başlığı
Ramazan boyunca girmedim şimdi dua grubunda yok ssanrım Bdv girerim artikPariş banlanma olayını ona devretti herhalde![]()