@ASSOSyal ....kirazlım ballim kibarim🍒🍒🍒🍒🍒💜
@Hogwartss perim fıstığım tatlı sohbetim bal boregim 🤗🤗🤗😊😊💖
Minnosprenses Minnosprenses lokma tatlım prensesim sütlü kahvem☕☕💖😊🤗🤗💜
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurbikim dostum tatlıların en tatlısı lokumun❤💜💕💞
@BlueBerry4268 sen nerelerdesin kibarım nazikim💞💕💜
@Cemoos komşum seslensem koşup gelenim sevimli karşı alt üst komşum b4nim belli lokmam💜🌿🌸🌻
Y yagmurdansonra caniskom nazik naifim 🌻🌸🌿💜💕
@mavikelebek34 kader ortağım en bekarım sevimli tatlı arkadaşım 💕💜💖🌹
@coconatt kokom fıstıklı muhallebim iyikim 🌹💖💜💕
@Jou elcomm ateşli sevimli karad3niz gibi dalgalı hamsi kusum 🤣🤣🤗😊🌹
D u t D u t dutum enerjik tatlı dilli zeytinimin anası tatlı kadın seni seviyoreee 💕💞🥰😘
@B O Z A yine yoksun merak ediyorum acaba ailenle nasıl oldun 😔😔
bir mucizee bir mucizee mucommm sevimli casperim tatlı badem şekerim benim ⭐⭐🌻😊🤗😘
@Fatmazell memleket kokulum anamın adı tatlıların en serbetlisi 💞💕🌹😘🤗😊
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim esrosum tinnosum iyiki tanıdığım güzel yüreklim kalbi güzelim baklavam kırk katim😘😘🥰🌹💕💞
@Saliha40 salisim şeytan tüylüm sessizce gelio gidisini yerim kuzuların sessizligimm💞💕🌹🥰😘
@Lna16 lenam iyiki tanıdığım yüreği kocaman kalbi pırlanta arkadaşım kıbrıs tatlım benim 😘🥰🌻⭐⭐⭐💜💜
@NesNa nesnam sessizim nazikim kibarım sevimli tatli dillim künefe benim 💜🥰😘😘🌻
@Feminas hemsom çok g3lmiyorsun aramıza hemsom ama kalpler bir gonyali katmerim benim😘🥰💜
@ozo1907 ozom akli basında herkese yetişen topigimin ablası iyi yürekli arkadaşım bademli kurabiy3m benim💕💞🌸😊💜🥰
@Mabellee mabem iyiki tanıdığım ince ruhlu dili dualim kedi dilli tatlım benim 🥰💜😊
@PiXiEE dua arkadaşım güzel yüreklim kibar arkadaşım 👍🤗🌹💕💞
@My_Moonlight06 faslım ban bitti mi enerjisi guzel tatliskoskomm benim 💞💕🌹🤗
@Tweety Bird öznurum tatlım sohbetini seni severim sıcacık enerjik arkadaşım bol sütlü gullacim brnim🤗🥰💖🌸💞😘
karamel Latte karamel Latte yeni aramıza gelen dayağa lafa maruz kalan ama bizle olan sevimli arkadaşım benim 🤣🤣🤣😊😊😘🥰💞
Vayy cansın parecim🥰

Bu 😁
Screenshot_20220510-125617_Google.webp

Prem
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurbikim dostum tatlıların en tatlısı lokumun❤💜💕💞
@Cemoos komşum seslensem koşup gelenim sevimli karşı alt üst komşum b4nim belli lokmam💜🌿🌸🌻
D u t D u t dutum enerjik tatlı dilli zeytinimin anası tatlı kadın seni seviyoreee 💕💞🥰😘
bir mucizee bir mucizee mucommm sevimli casperim tatlı badem şekerim benim ⭐⭐🌻😊🤗😘
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim esrosum tinnosum iyiki tanıdığım güzel yüreklim kalbi güzelim baklavam kırk katim😘😘🥰🌹💕💞
@Saliha40 salisim şeytan tüylüm sessizce gelio gidisini yerim kuzuların sessizligimm💞💕🌹🥰😘
@Lna16 lenam iyiki tanıdığım yüreği kocaman kalbi pırlanta arkadaşım kıbrıs tatlım benim 😘🥰🌻⭐⭐⭐💜💜
@Feminas hemsom çok g3lmiyorsun aramıza hemsom ama kalpler bir gonyali katmerim benim😘🥰💜
@ozo1907 ozom akli basında herkese yetişen topigimin ablası iyi yürekli arkadaşım bademli kurabiy3m benim💕💞🌸😊💜🥰
@Mabellee mabem iyiki tanıdığım ince ruhlu dili dualim kedi dilli tatlım benim 🥰💜😊
@Tweety Bird öznurum tatlım sohbetini seni severim sıcacık enerjik arkadaşım bol sütlü gullacim brnim🤗🥰💖🌸💞😘
karamel Latte karamel Latte yeni aramıza gelen dayağa lafa maruz kalan ama bizle olan sevimli arkadaşım benim 🤣🤣🤣😊😊
Pareeemmm ne tatlisinn

Günaydın günaydın günaydınnn ballar, badem şekerlerii🥰🥰😍😍
Güne bombeee enercii ile uyanın bakimmm😍😍
Haydii sallayalımm dünyayı :KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
İviittt bombeyi atıp ben kaçıyorum temizliğe :temizlik::temizlik::temizlik:
Tabisi önce kahvaltı :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Hogwartss @Lna16 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses @coconatt bir mucizee bir mucizee @Ballikabak @Fatmazell D u t D u t @ASSOSyal @mavikelebek34 @BlueBerry4268 karamel Latte karamel Latte @My_Monlight06 @Tweety Bird @Saliha40 @ozo1907 @Mabellee @Jou @NesNa

Güüüünaayyddııınnnn beeniiimmm kurabiyemmm çiçeğimmmmm 😍😍😍💙💙💙❤️❤️❤️💜💜💜🍀🍀🍀🤭🤭🤭💜💜💜🌺🌺🌺
holding-hands-couple.gif

Tam yaz şarkısı eğlenceli coşkulu ver coşkuyu haydiiiı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:acın sesleri
Kalkın ayağa iki ileri bir geri haydiiiiii danssssss :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Herkesi çok özledim gelin hele nerdesiniz kizlarrrrrrr :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte karamel Latte

Bende çoookça özledimmm paremmmmmm😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰😘😘💙💙💙💙❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺💜💜💜
brown-and.gif

karamel Latte karamel Latte yeni aramıza gelen dayağa lafa maruz kalan ama bizle olan sevimli arkadaşım benim 🤣🤣🤣😊😊😘🥰💞
Yaaa herkesi de nasıl düşünmüüüşşş paremmmmm oyyyy :KK60: :KK60: :KK200: :KK68:Sevgi pıtırcığummmmmm💜💜💜💜💜

Ayy çok güzel 😍 özellikle sarıya bayıldım 😍😍
inşallah kuzum

ben hiç transfer olamadm ki

ilk opudan önceki ay burdaki dr 7 mm demişti bigün sonra ist başka dr da gitmiştik bağışıklık iiçin o 9 mm ölçmüştü

son 4 aydır da transfer için takipteyiz işte 7.6 da kaldı hep
Hani Bi dr daha vardı ya daha önce gittiğin ben onda transfer oldun sandım balım
Ohoo müziğe gerek kalmadan dikildim ayağa hastaneye bile gittim geldim 🤣🤣
Hayırdır kız ne hastanesi
İşe alışmaktan bahsediyorum 😂
😅😅

Ayy çok güzel 😍 özellikle sarıya bayıldım 😍😍

Hani Bi dr daha vardı ya daha önce gittiğin ben onda transfer oldun sandım balım

Hayırdır kız ne hastanesi

😅😅
Ben de turuncuya ama kırmızı da güzel pembe de 🤣 atın bana gönderim aderesi vryom

Sıfatı eşgalini yerim seninnn 😍😍😍🥰🥰🥰 bugün de sevildik enercimiz tam gaz devam 😅😅
Sen napıyorsun bakalım gezmelerde misin
Bendee seniii yirimmmm kiii kurabiyem😍💙💙🌺🌺🐥🐥😍😍 Bugün dinleniyorum yataktayım çıkamadım hala çiçeğimm çamaşır günü bugün bıhtıkk yaa bıktıkkkk😂😂😂😂

Back
X