- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya sahurda buluşuyorduk yaGece 4 de amma konuşmuşunuz
Sahur geldi aklıma ayy ya ne güzeldi hemen geldi geçtiCatlak-kurabiye
@tiniminihaniim
My_Moonlight06
❤❤❤![]()
Sende o kadar yorma kendini dinlene dinlene yap kuzuHe ya sahurda buluşuyorduk yayorgunluktan uyku tutmadı Pariş ya şimdi de uyuyakalmışım
![]()
Tamam balım bademimSende o kadar yorma kendini dinlene dinlene yap kuzu![]()
Günaydın minnoşumm tatlışım casper koycam senin adınıGünaydın![]()
Dün yaptım ama yazmadım buraya malum milletin cani çekerTamam balım bademim
Gidem kahvaltı hazırlayım
Off Pariş yaz geliyor bahçede odun ateşinde kızartmaların aklıma geliyor![]()
Off komşun olaydım pareemmmmDün yaptım ama yazmadım buraya malum milletin cani çeker![]()
Ya git kahvaltını yap hamiş hamişOff komşun olaydım pareemmmm![]()
Tememm didiyommYa git kahvaltını yap hamiş hamiş![]()
Tememm didiyommseni de yirim kahvaltımı da yirim
![]()
Bebeğim yalnızım herşey bana bakıyor mecburenGünaydın minnoşumm tatlışım casper koycam senin adınıbir varsın bir yoksun
![]()
Canımmmmmmmmsinnnnnn tinnoşum benimmmmm.Bendee vallaa kaç kere baktım son görülmeni görüyorum ya ah diyom biçare bakmış iki gözümün çiçeği buralara diyee
Daha dikkatli olalım kuzumm senin banlar hepe çook uzun ben bir daha gelemicem sanmıştım kendimi![]()
Amiiiinnnnnmn canisimmmm... Rabbim seni de sağ salim evladına kavuştursun İnshaAllahAminn bitanemmm aminn inşallah inşallah
Dualarımızı kabul etsin Rabbim
Ha uyudum ha uyucam derken ezan okundu kalkıp namaz kılıp yatayım bari
Öpüyom sizi ballar iyi uykular
@tiniminihaniimMy_Moonlight06
Evet yaaa ne güzeldi... şimdi Mecbur erken yatmaya çalışıyorum sağlıklı olabilmek içinGece 4 de amma konuşmuşunuz
Sahur geldi aklıma ayy ya ne güzeldi hemen geldi geçtiCatlak-kurabiye
@tiniminihaniim
My_Moonlight06
❤❤❤![]()
Aleykümselam iyimmm elhamdülillah sen nasılsınSelamm kızlar nasılsınız![]()
Aslm balımSelamm kızlar nasılsınız![]()
Bende çokşükür iyiyim canım haftasonu işleri işteAleykümselam iyimmm elhamdülillah sen nasılsın![]()
Kurbişim ne temizliği yapıp duruyosunnbırak yorma kendini fazlaAslm balımben yine temizlikte
Sen nasılsın
Dip bucak temizlik kuzum ya yavaş yavaş yapıyoruz işte o yüzden bitmiyor bi türlüKurbişim ne temizliği yapıp duruyosunnbırak yorma kendini fazla
Bende çamaşır bulaşık standart pazar canım napayım![]()