- 28 Haziran 2011
- 63.613
- 159.714
- 898
Etmem mi hiç canım morcumAllah razi olsun sosyalimm kiraz güzelimmDua et bize
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmem mi hiç canım morcumAllah razi olsun sosyalimm kiraz güzelimmDua et bize
![]()
İyiyim sosyalim vallah iyi oldu çok mutlu oldum adepte olmaya çalışıyorumİyi diyelim iyi olsun minnoşumbeklediğin işe kavustun asıl sen nasilsin
![]()
AslaaaaaaHeyy maşallah kız ne buluyorsunuz her gün konuşacakhaftada bir falan yapın özleyin az birbirinizi
Bademsubalsu
cansu
aysu
çaysuu
çayazamgeldisuuu
kahvezatenelyakıyorsuu
busenebitermisuu
uzaylılargelirmisuuu
He kız nasıl güzel geziyor keşke ışınlanma icat edilse de linoşun yanına uçsak
Unutma beni ısırırım seni
He kız çatlak patlak yusyuvarlak![]()
Olursun minnoşum sen uyumlu insansın, güzel olurİyiyim sosyalim vallah iyi oldu çok mutlu oldum adepte olmaya çalışıyorum![]()
İnşAllah olurum sosyalimOlursun minnoşum sen uyumlu insansın, güzel olur![]()
Evet nasipse ikizler olcak canimmay seninki de ikizler olacak o zamannn kısmetsebenim burçdaşlar
![]()
Bu ay canim haftaya perşembe nasipseEtmem mi hiç canım morcumbu ay mı haziranda mı
![]()
Oyyyy yasasınnn Meryem geliyooo çok sevindim morcumBu ay canim haftaya perşembe nasipse![]()
BeeennSelam kızzlarr
Off benim gibi cips bağımlılığı olan vArmı ya bayadır yemiyordum şimdi zor duruyorum gidip alıp bir paket kıtır kıtır yiyesim var![]()
Yaa sosyom yememeye çalışıyorum ama olmuyor yapamıyorumBeeennruffles klasik çok seviyorum balpeyyim
![]()
Bendeee peyim illa oturup o paketi bitiricem,çekirdek gibi bagimlilik yapıyorYaa sosyom yememeye çalışıyorum ama olmuyor yapamıyorum![]()
Deli karııııHeyy maşallah kız ne buluyorsunuz her gün konuşacakhaftada bir falan yapın özleyin az birbirinizi
Bademsubalsu
cansu
aysu
çaysuu
çayazamgeldisuuu
kahvezatenelyakıyorsuu
busenebitermisuu
uzaylılargelirmisuuu
He kız nasıl güzel geziyor keşke ışınlanma icat edilse de linoşun yanına uçsak
Unutma beni ısırırım seni
He kız çatlak patlak yusyuvarlak![]()
Oh duble yapıyorsunBendeee peyim illa oturup o paketi bitiricem,çekirdek gibi bagimlilik yapıyortikamasin diye yaninda da kola içiyorum
![]()
Bende ketçaplısınaaaBeeennruffles klasik çok seviyorum balpeyyim
![]()
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahBu ay canim haftaya perşembe nasipse![]()
Off cips kırmızı çizgimizzzSelam kızzlarr
Off benim gibi cips bağımlılığı olan vArmı ya bayadır yemiyordum şimdi zor duruyorum gidip alıp bir paket kıtır kıtır yiyesim var![]()
Off kıtır kıtırnkurabiyem çok canım istedi bugünde direniyorumSağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Off cips kırmızı çizgimizzz![]()
İnsallah kuzumm ya sağlikla hayirla gelsinOyyyy yasasınnn Meryem geliyooo çok sevindim morcum![]()
Allah razi olsun canimSağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah![]()