İyiym balım 🥰 🥰 uyanma çabaları içindeyim 😅😅 acaba uyandım mı 😅 😅
Sen napıyorsun bakalım bugün nereye gideceksin 😅
Ay bebeğim kıyamam yaaa uyu dinlen kız ne işin var sabahın köründe misler gibi uuyuuuu 🤣🤣🤣😍😍😍😍
Bende kahvaltı sonrası az 1 saat falan yatıcam 🤣🤣🤣🤣
Ay bebeğim şükürler olsun bugün evdeyim 🤣🤣 biraz daha temizlik isim kaldı onları halledicem yarın misafirler var ya :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70: :confused:

Ay bebeğim kıyamam yaaa uyu dinlen kız ne işin var sabahın köründe misler gibi uuyuuuu 🤣🤣🤣😍😍😍😍
Bende kahvaltı sonrası az 1 saat falan yatıcam 🤣🤣🤣🤣
Ay bebeğim şükürler olsun bugün evdeyim 🤣🤣 biraz daha temizlik isim kaldı onları halledicem yarın misafirler var ya :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70: :confused:
Hahah iyi bari bugün evdeysen dicektim yarın misafir varmış 😅😅
Kolay gelsin balım 🥰 orada değişik tarifler yapıyor musunuz 🤤🤤 beğendiğin sevdiğin şiiyler olursa at bize 😅😅 🤤🤤

Kolay gelsin balım 🥰 orada değişik tarifler yapıyor musunuz 🤤🤤 beğendiğin sevdiğin şiiyler olursa at bize 😅😅 🤤🤤
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: sağol beybisiiiii teşekkür ederim :KK36::KK74:
Hamişim bunlarda sağolsunlar yeme kültürleri yok sanki kahveyle dünyaya gelmişler sanki ellerinde hep kahve içecek vs evde yemek yapmazlar fazla ve onun için bizim gibi hazırlık şeysileri yok askom bunlar fast foodcular Yaaa :KK12::KK12::KK12:
Çalışıyorlar diye hep hazır pizzalar vs ...
Bir kelem sarmaları var fasulye çorbaları var birde lokma kızartması zaten barbekü yapmadan duramıyorlar içiyorlar çünkü 🤣 hepsi bu..
Adam akıllı ne yemek ne hazırlık var ve bilmiyorlar
Hamarat değil bunlar Yaaa amannn ne varsa bizde var kurban olurum Türk milleti kadınlarına ben taşını sıksa çorba yapar içilir canım TürkiyemEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
O yüzden bebek bizim usulde ne varsa onu yapıyorum aşkım 😍 gel birlikte yiyelim hepiniz gelin 😍😍😍😍😍😍😍

Ama böyle değişik bizim tadımıza göre bişi olursa atarım aşkım 😍
Şimdiye kadar denk gelmedi :110::bicak::bicak::bicak:

Bende gideyim bebeğim az uyuyayım öpüyorum sizi kocamannnn 🥰😊
Görüşürüz hamiş 😍🥰💜

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou