Dinlen artık, iyiyim kuzum baş ağrım var ilaç içtim ama gwçti tekrar başladı biraz uyucam. 😔
Uzattım bacakları dinleniyorum minnoşum 😍
Ay neden acaba öyle tekrarladı bebek migren vs yok di mi stres falan mı yaptın işte ondan olabilir mi kuzum 😔
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer premsesler gibi uyursun inşallah 🥰🥲

Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Madammor Madammor
Fatmazell Fatmazell
Noisy Girl Noisy Girl
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06 My_Moonlight06
D u t D u t
Lna16 Lna16
coconatt coconatt
karamel Latte karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Canım yoktum bugünde ama hep dua ettim senin için. Allah sonucunun hayırlı olmasını nasip etsin 🤲🏻 dikkat et kendine artık iki canlısın 🤗

Kızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim 😍🥰🤗😍🥰🥰😍😍😍
Jou Jou
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Madammor Madammor
Fatmazell Fatmazell
Noisy Girl Noisy Girl
Cookiie Cookiie
Ballikabak Ballikabak
M Mavi Menekse
My_Moonlight06 My_Moonlight06
D u t D u t
Lna16 Lna16
coconatt coconatt
karamel Latte karamel Latte
🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Rabbim çok güzel haberlerle mutluluk al kanatlan rabbim yüzünü güldürsün sende sağlıkla beğene tutun oda sana tutunsun yüzünde baharlar açsın mucizem inşallah dualarimdasin💜💞💕

Oldum Allahm a şükür tinişim😍
Aayyy cok şükürr mucizemm balımm sordum cvp vermedin ama girdim baya bu msjı bulmak için ugraştım 😇 o yumoşlarına sıkı sıkı tutunsun inşaallahhh rabbim sağlıcakla kucağina nasip etsin sakın strest li şeyler uğraşma kendini yorma tutunana kadar işlere kalkışma ve hep derin nefes al güzelcee hiçbirşey için üzülmee hayata pozitif bak 😘😘

Bilemedim ki balım 😅😅 sonradan düzenleyince de bildirim gitmiyor belki öyle oldu 😅😅 ama alışın gari 3 ay paniksuyum hahha
:confused: :confused: :confused:valla olabilir kurabiyem :eğlence::bicak::bicak: ama lütfen 3 ayın sonunda kurabiye olur musun:63: yerim seniiii göbüşten ham yaparım çiçeğim portakallı kekimmmm muahhhhh:KK30::KK30::KK30::KK30::KK37::KK37::KK37::KK37::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ASSOSyal ASSOSyal

kiss-cherry.gif

Cookiie Cookiie

birthday-happy.gif

%E0%A4%A1%E0%A4%BF%E0%A4%9C%E0%A5%8D%E0%A4%A8%E0%A5%80%E0%A4%B0%E0%A4%BE%E0%A4%9C%E0%A4%95%E0%A5%81%E0%A4%AE%E0%A4%BE%E0%A4%B0%E0%A5%80-%E0%A4%B8%E0%A5%87%E0%A4%82%E0%A4%9F%E0%A4%AA%E0%A5%88%E0%A4%9F%E0%A5%8D%E0%A4%B0%E0%A4%BF%E0%A4%95%E0%A4%A6%E0%A4%BF%E0%A4%A8.gif

scared-spongebob.gif

BlueBerry4268 BlueBerry4268
clash-royale-cr.gif

Cemoos Cemoos

one-tree-hill-haley-james-scott.gif

Y yagmurdansonra

bunny-cute.gif

mavikelebek34 mavikelebek34

anime-girl.gif

coconatt coconatt
heart-love.gif