Tinommmm tatlı tinomm nasılsınKurabiyemmm aynennn ben geliyorum sen gidiyon senn geliyorsun ben gidiyorumArkdaşımın çocuğuna bakmaya geldim çiçeğimm onla uğraşıyorum
İyimmmmm canım paremmm ne olsunn bir Cumartesi gününden kocamannn sevgiler sen napıyonnn bitanemmTinommmm tatlı tinomm nasılsın❤
Hele varya Bi olurda doğarsa o dötünü ısırmaktan mor lahana turşusuna çevircemAynen canım insan neler neler düşünüyorinşallah tutunuyordur konuş onunla sıkı sıkı tembihle
Ben ne yapayım evde dolan dolan kör düğüm olucam birazdanİyimmmmm canım paremmm ne olsunn bir Cumartesi gününden kocamannn sevgiler sen napıyonnn bitanemm
Hepimiz ısıralım totisindenHele varya Bi olurda doğarsa o dötünü ısırmaktan mor lahana turşusuna çevircem
He ya balım şu sıralar bi sabah bi akşam bakabiliyordumKurabiyemmm aynennn ben geliyorum sen gidiyon senn geliyorsun ben gidiyorumArkdaşımın çocuğuna bakmaya geldim çiçeğimm onla uğraşıyorum
Isır ısır hak etti sağ salim gelsin bizim içinde ısırcanHele varya Bi olurda doğarsa o dötünü ısırmaktan mor lahana turşusuna çevircem
Isırmak serbest kuzum hele bi gelsinHepimiz ısıralım totisinden❤
Hem de nasııılllllHe ya balım şu sıralar bi sabah bi akşam bakabiliyordumama hafta sonu tatil ettim kendime dinleniyorum işler bitmiyor zaten bari ben dinleneyim
Oyy bol bol mıncır bizim içinde balım
Isır ısır hak etti sağ salim gelsin bizim içinde ısırcan
Hahahahah ayy ne güldümm yaaa deli paremmKız profili açınca genişleyince daha net oldu görüntü valla ben kırmızı aslan gibi bir şey gördüm aslan şeytan arası bir şey hiç onun saçlar üstünde kırmızı taci var gibi görünmüyor
Inşallah bebişim rabbimin mucisesi çok inşallah o güzel kalbin sevinçle dolar fatmamIsırmak serbest kuzum hele bi gelsin
Hem de nasııılllll
Yaaaa alışamadım sadece bebeğimYaa nidensevmediniz mi paniksuyumu
Ayy parişim yyaaa çok tatlısın ne çok uğraşmışsın eline sağlık yüreği güzel kankim bidenemçok çok tatlısın soğuk baklavam benim çıtır halka tatlım magnoliammm püskevitli pastam
Benimki tam uymuş Hahah bayıldım
Yaaâaaaa paremmmm benimmm
Ayyy inşallah birtanem fatmam aşkım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bence çok heyecanlıyım emin ol seninle yaşıyorumAminnnnnn duasını sevdiğim beraber gülelim canm tinnoşum,
Allah razı olsun aminnnn aminnn güzel lenoşum Rabbim burda tez zamanda bir bir müjdelesin güzel haberlerle sevindirsin hepimiziinşallah tutunur ve bu defa bırakmaz bizi
Yarın gitmicem kuzum olmazsa pazar da gitmem 1 haziran test günü
Yoldayız kuzum geri dönüyoruz
Sağol salişim Amin amin çifte bayram olsun inşallah
Temammm haftaua unutmazsam sanaBenide yıldızla tabiki kıxz
Nee sabaha karşı mıYaaâaaaa paremmmm benimmm
Kıbrıs tatlım
Çiçeğim
Kalbi pamuğummm
Ay çöreğim
Meleğim
Senin kalbini öperim
Cicili bicili kuzum
Lokumummmm
Kaymağımmm
Cikilatammmmhemde bitterinden
Çok seviyorummmmm seni ve burda ki herkezi iyi ki varsın iyi ki varsınız Rabbime şükürler olsun denk geldi yollarımız hammmmm yaptım hepinizi dışarı çıkacağım beybiler sabaha kadar karşı gelirim
Aman ben utandimYaaâaaaa paremmmm benimmm
Kıbrıs tatlım
Çiçeğim
Kalbi pamuğummm
Ay çöreğim
Meleğim
Senin kalbini öperim
Cicili bicili kuzum
Lokumummmm
Kaymağımmm
Cikilatammmmhemde bitterinden
Çok seviyorummmmm seni ve burda ki herkezi iyi ki varsın iyi ki varsınız Rabbime şükürler olsun denk geldi yollarımız hammmmm yaptım hepinizi dışarı çıkacağım beybiler sabaha kadar karşı gelirim
Neye3 ay içinde alışırsınız yaf
Eğlenceler yaz geldi kurabiyemNee sabaha karşı mınapcan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?