valla hepsinin tadını biliyorum hiçbirini sevmedim.hele rakı evlerden ırak iğrenç kokuyor.kırmızı şarap bozuk sirke gibi.barda gece hayatında limon soda alırım.garsonlar bile beni sevmiyorlar ama olsunn :KK45:
Ayy sorma rakı berbat zaten ama tekilayı tavsiye ederim :KK48:boğazı yakıyor geçiyor hemen ve öyle hemen sarhoşta etmiyor

tenor.gif

Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım🥰🥰🥰 anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum😁
Mutlu pazarlar 😍😍
Evet bugün koci beysileri evde muhtemelen sessiz kalır buralar 🤣🤣
tenor.gif

Evli çiftlerin pazar gününden bir örnek😁😁

mavikelebek34 mavikelebek34 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses ASSOSyal ASSOSyal coconatt coconatt Cookiie Cookiie perimmmm D u t D u t Wilma11 Wilma11 bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek karamel Latte karamel Latte
İsmini unuttuğum yoktur umarım varsa da uykuluyum ondandır 😴😴

tenor.gif

Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım🥰🥰🥰 anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum😁
Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

mavikelebek34 mavikelebek34 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses ASSOSyal ASSOSyal coconatt coconatt Cookiie Cookiie perimmmm D u t D u t Wilma11 Wilma11 bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek karamel Latte karamel Latte
Günaydın fındıklı lokumummm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK39::KK8::KK8::KK8::KK8:

tenor.gif

Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

Günaydın tekrardan. Pazar günü iş yapmayı tercih etmezdim. Yapmıyorum da keşke gezebilsek😂😂

Back
X