- 27 Mart 2019
- 30.463
- 112.714
- 598
Ne oldu kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu kuzum
2 gündür unuttum beni pareNe oldu kuzum![]()
İnşallah tinnoşum sağlıkla inşallahBuralardaydım çiçeğim birazdan gideceğim sen dinlen yorma kendini oy bir bakmışız doğum zamanı gelmiş olacak kurabiyemm![]()
Ah ahh bdvye takılınca parem herkesi unutuyor2 gündür unuttum beni pare
Bildirimlerde yok aglicam ama artık![]()
Oyun kuzucumO ne ki fatmam![]()
8 ay kaldı kurabiyemm kafamda yazıyorum çiziyorum Mustafa hocanın pozitif haberleriyle coşuyorumİnşallah tinnoşum sağlıkla inşallah![]()
Kaç ay kaldı dönüşe![]()
Kuzum ben etiket yapmadım dünden beri ama sen gelsene sohbete2 gündür unuttum beni pare
Bildirimlerde yok aglicam ama artık![]()
Çıldırıyorum gördükçe
Ben iyiyim sen nasılsın yavruSelamunaleyküm herkese nasılsınız kızlar![]()
Napiyosun,iyi misin?Geldim geldim![]()
A.S iyiyim ben şükür. Sen nasılsın?Selamunaleyküm herkese nasılsınız kızlar![]()
Ohh az kalmış çiçeğimm8 ay kaldı kurabiyemm kafamda yazıyorum çiziyorum Mustafa hocanın pozitif haberleriyle coşuyorum![]()
Aleyküm selam kuzumSelamunaleyküm herkese nasılsınız kızlar![]()
Dimi ya tam mıncırmalık nasıl da tutmaya çalışıyor şapşikÇıldırıyorum gördükçe![]()
O kurban olurum Allah razı olsun ne güzel bir hamilenin böyle dua etmesi çiçeğimmmOhh az kalmış çiçeğimminşallah onlara gerek kalmasın iki kişi gittiniz üç kişi gelirsiniz inşallah kuzum
Aleyküm selam kuzum![]()
Bugün mutfağı temizledim pek yazamadım canımBen iyiyim sen nasılsın yavru![]()
Is bitmez heleki kadinin işiBugün mutfağı temizledim pek yazamadım canım
Ben bitiyorum işler bitmiyor![]()
Oturuyorum çokkkk şükürrrrr yoruldum kaç gündür dip köşe temizliğe girdimNapiyosun,iyi misin?
A.S iyiyim ben şükür. Sen nasılsın?