- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
GünaydınGünaydın güzel insanlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın güzel insanlar![]()
Nasılsın canımGünaydın![]()
Çok şükürHee tamam hadi yine yırttın![]()
İyiyim şükür, sen?Nasılsın canım
Günaydın tatlışkomGünaydın balçiçeemm![]()
Hadi bakalımÇok şükürhazırlanıp gidicez şimdi
Aynenn öylee şimdii kurabiyemmmm uyku saatii bugun geç kaldım bile gece 00:30 görüşürüz çiçeğimmmmBallı çöreğim yerim ben seni
Ohh valla nasıl iyi ben herife sorsam sen bilirsin canım diyorUla ben bilsem sana niye sorayım
Galiba biz uyuyoruz sen uyanıksın, sen uyurken de biz![]()
Tamam balım hadi uyu sen dinlen güzelceAynenn öylee şimdii kurabiyemmmm uyku saatii bugun geç kaldım bile gece 00:30 görüşürüz çiçeğimmmm![]()
Günaydın canım
İş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yaniGünaydın tatlışkomnasılsın keyifler nasıl
Akşamda yokum misafirliğe gidiyoruz, hastahaneden gwlincede kuaföre gisicem aylardır gitmeidm yeter artıkHadi bakalım![]()
Çalışıyor musım canımİş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yani![]()
şuan yatağımı, yorganımı, yastığımı çok özlüyorumİş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yani![]()
Evet kuzumÇalışıyor musım canım
Bendeeeeğğğğğğğşuan yatağımı, yorganımı, yastığımı çok özlüyorum![]()
Ne güzel bende iş arıyorumEvet kuzum
Bendeeeeğğğğğğğiki aydır nerdeyse Bi haftasonu bile yatamadım 10 Lara kadar hep erken kalkıyom
![]()
haftasonu yat kız niye yatmadın işin mi vardı gelen giden mi, bende yatmıyordum 2 haftadır bu hafta inşaAllah yatarımBendeeeeğğğğğğğiki aydır nerdeyse Bi haftasonu bile yatamadım 10 Lara kadar hep erken kalkıyom
![]()
herif baksın kız boşverrNe güzel bende iş arıyorum![]()
haftaiçi dr gitmem gerektiği için haftasonu izin kullanamıyorum kihaftasonu yat kız niye yatmadın işin mi vardı gelen giden mi, bende yatmıyordum 2 haftadır bu hafta inşaAllah yatarım![]()
Maliye mezunuyumda canım evlenmeden önce çalışıyordumherif baksın kız boşverr![]()
şaka şaka inşallah hayırlı bi iş bulursun
ne mezunusun
haftaiçi dr gitmem gerektiği için haftasonu izin kullanamıyorum ki![]()