- 27 Mart 2019
- 30.450
- 112.664
- 598
Bugün ev işleri yaptım.dunden kalan yemekler vardı onları yedik şükürNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım![]()
Sen nasılsın bugün ne yaptin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ev işleri yaptım.dunden kalan yemekler vardı onları yedik şükürNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım![]()
Aaa yeni mi geldiBütün gün elek
Bütün gün elektrik yoktı![]()
Spora geldim sen napıyorsunNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım![]()
Kuzum benim ufaklik hastalandi onunla uğraşıyorum dun gece uyumadim cok yorgunumNapiyosun,iyi misin?
A.S iyiyim ben şükür. Sen nasılsın?
Balım telin markası neydiKız nasıl koyıyorsun bunları ya klavyeye uygulama indirdim yapamadım![]()
Kurabiyem neden hamilelik günlüğünü yapmadın çiçeğimBugün çok bakamadım kızlar gel git duygu hallerindeydim![]()
Balım gülmeyin ama korkuyorumKurabiyem neden hamilelik günlüğünü yapmadın çiçeğim![]()
Aşko nasılsın bende şu bildirimleri bitirip sana mesaj yazacaktım
Her gülün bir dikeni varmış ya onun hesapAy dimii olabilirr kıvırbaşlık güzel ama zor![]()
İyiyim kuzum benim sen nasılsınAşko nasılsın bende şu bildirimleri bitirip sana mesaj yazacaktım![]()
Fasulyenin faydaları mı zararları mı bunlar acabaBalım gülmeyin ama korkuyorum
Yani orada yazıyor ya şunu oluştu bunu şöyle oldu ben okuyamıyorum onlarıeskiden deli gibi korku filmleri izlerdim ya bu ben değilim
deminde peynire zam geldi diye ağladım
![]()
Ben iyiyimve bütün gün yattım durdumNapiyosunuzzz kiZlar? Ne yiyip ne içiyorsunuz bakalım![]()
Bende iyim balımİyiyim kuzum benim sen nasılsın![]()
Hahah bende anlamadımFasulyenin faydaları mı zararları mı bunlar acaba![]()
Aman fasulye iyi olsunda geçer bunlar kurabiyemHahah bende anlamadım![]()
Ben de mahkumBende iyim balımgüldür güldür izliyorduk
Çünkü benimdeAman fasulye iyi olsunda geçer bunlar kurabiyem
Sana kurabiyem dedikçe canım kurabiye çekiyor ha![]()
İnşallah canım benimAman fasulye iyi olsunda geçer bunlar kurabiyem
Sana kurabiyem dedikçe canım kurabiye çekiyor ha![]()