- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.654
- 598
Yakıyoruz sektilikten kurbişimHahha patiksiz olmaz dimiama kalın yünlü çorap giyindim off çok sektiyy
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakıyoruz sektilikten kurbişimHahha patiksiz olmaz dimiama kalın yünlü çorap giyindim off çok sektiyy
![]()
Sorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymamYakıyoruz sektilikten kurbişim![]()
O yok işte bende yelek giymiyorum hiçSorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymam![]()
Döverim siziAşk dili![]()
yaz gelse de soyunsakSorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymam![]()
Yaz gelse bol bol temizlik yapsam ama yaz gelse benim çok isim oluyoryaz gelse de soyunsakkalın giyinmeyi sevmiyom hiç
![]()
temizlik miii yok ben almiyimYaz gelse bol bol temizlik yapsam ama yaz gelse benim çok isim oluyor
Oh no no no sınıfta kaldınO yok işte bende yelek giymiyorum hiç![]()
He ya çabucak geliverse yaz. Aynaya bakıyorum şişkocuk bişeyim ama hepsi kıyafetyaz gelse de soyunsakkalın giyinmeyi sevmiyom hiç
![]()
Yelek benim dışarıda hiç yok olsa giyerdim bazada sanırım hepsi çıkarmaya üşeniyorumOh no no no sınıfta kaldınolmazsa olmaz yelek
Ayy bizim aramızda büyük aşk varYelek benim dışarıda hiç yok olsa giyerdim bazada sanırım hepsi çıkarmaya üşeniyorum![]()
He ya çabucak geliverse yaz. Aynaya bakıyorum şişkocuk bişeyim ama hepsi kıyafet![]()
bana yok muEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A
Cemoos
Wilma11
cevizli tarcinli kek
Amin amin aminnnn bitanemEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
Cemoos
Wilma11
cevizli tarcinli kek
Hayirli kandiller güzel bayanlarEki Görüntüle 2999941
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
Cemoos
Wilma11
cevizli tarcinli kek
Aminn Hayırlı kandiller kuzummEki Görüntüle 2999941
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
Cemoos
Wilma11
cevizli tarcinli kek
Kızzz bende diyorum birini daha etiket edecektim kimdibana yok muamin. hayırlı kandiller herkese
![]()