canımsın cananımsınKızzz bende diyorum birini daha etiket edecektim kimdivalla kopya çektim zaten
unutuyorum yoksa
Hayırlı kandiller canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsın cananımsınKızzz bende diyorum birini daha etiket edecektim kimdivalla kopya çektim zaten
unutuyorum yoksa
Hayırlı kandiller canım![]()
Aminn amin inşallah. Şu reklamlardan zaten zor yazıyorum mesajlarıcanımsın cananımsınçok kıskancım ben ya valla
sağol canım benim. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
![]()
ayyy o reklamlar sadece bana mı geliyo acaba diye düşünüyodum vallaAminn amin inşallah. Şu reklamlardan zaten zor yazıyorum mesajları
Kıskançlık mıı benden fazla olamazsınburcun neydi canım
Valla her geçen gün sayısını mı artırıyorlar anlamıyorum ki bu reklamların deli oluyorumayyy o reklamlar sadece bana mı geliyo acaba diye düşünüyodum valla![]()
ikilzer im ben canım. sen ?
ayyy benim eşim de yengeç. çok severim benValla her geçen gün sayısını mı artırıyorlar anlamıyorum ki bu reklamların deli oluyorum
![]()
![]()
Hayırlı kandiller canım güzel dua için de amin
Sana da kuzumEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A
Cemoos
Wilma11 @cevizli tarcinli kek
Hayırlı kandiller ve amin canım
Aminn hemşom hayırlı kandiller
Canımın ici kurbisim hayırlı kandiller cümletenEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
Cemoos
Canim findikparem hayırlı kandiller
Canim opera uygulamasindan gir buraya hiç reklam çıkmıyor vallahi ben kaç aydır rahat ettim.Aminn amin inşallah. Şu reklamlardan zaten zor yazıyorum mesajları
Kıskançlık mıı benden fazla olamazsınburcun neydi canım
Hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahEki Görüntüle 2999941
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell
Cemoos
Kandiliniz mübarek olsun duaları kabul olan kullardan olalım inşallah
kandilimiz mübarek olsun kızlarEki Görüntüle 2999941
![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Cookiie
Minnosprenses
coconatt
ASSOSyal
mavikelebek34
BlueBerry4268
Fatmazell