- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.575
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize bi isim bulsak kız ne desek kiYaaa seniin dilinden baaal akıyor baall kurabiyemmm yaayengeç ruhlum beniiimmm
![]()
Ay bak onu hatırlamıyorumHangi şarkısı![]()
![]()
Bu benn işteeee içimm gidiyorrr içiimmm kurabiyemmm ama Türkiye ye geldiğimde nasipse bir tane sahiplencez olurda bebem olursa ikisi birlikte büyüsün anası gibi korkak olmasınOy ama o partiye bak ya el mi sallıyor bidee tam ısırmalıkşu kedileri mıncıra mıncıra sevmek istiyorum ama korkuyorum
ani hareketleri ile ödümü patlatıyorlar
birinde bi yavru köpek sevmiştim ayy hani daha annelerini emerken böyle pofuduk bir şey oluyorlar ya. Öyleydi. Havalara atıp atıp tutuyordum
![]()
Ay evett hepsi de hoşuma gittii bunu iyice bir düşünelim geboşumBize bi isim bulsak kız ne desek ki
Yengeçdeş
Burçdaş
Duygusal ikili
Kaçın yengeç ikilisi geliyor
Neyse bunu sağlam kafayla bi düşünelim![]()
Kıskaç larBize bi isim bulsak kız ne desek ki
Yengeçdeş
Burçdaş
Duygusal ikili
Kaçın yengeç ikilisi geliyor
Neyse bunu sağlam kafayla bi düşünelim![]()
He ya pek datluş oluyorlar hele yavrularBu benn işteeee içimm gidiyorrr içiimmm kurabiyemmm ama Türkiye ye geldiğimde nasipse bir tane sahiplencez olurda bebem olursa ikisi birlikte büyüsün anası gibi korkak olmasınkedi gördüğümümde sanki bebek görmüş gibi şekil şükül oluyorum
![]()
Ban sonrası özgürlük fena sarhoş etmiş kurbikimAy bak onu hatırlamıyorumhatta müslümün bir şarkısını istiyordum galiba
ee havalar tavan
![]()
Kıskaç lar![]()
Hahah oda olur yengeç demek kıskançlık demekKıskaç lar![]()
He ya pek datluş oluyorlar hele yavrularbebekler ile videoları da çok komik oluyor yaa
hadi sen uyu bakalım uykusuz kalma gülüm özlemiştim iyi oldu
![]()
Ya sorma mahpustan çıkınca bi yanlarım tavan yapmış paremBan sonrası özgürlük fena sarhoş etmiş kurbikim![]()
![]()
![]()
Bendeee şöyle yapasım geliyor bazenYaa Parişimmm sevdiklerimi aşırı sahipleniyorum böylee kıskanıyorum çokçaaa
![]()
Hahaha kociler de biliyor nerde olduğumuzu ve çıkamadığımızı![]()
Anlık kocamm yatmıyoz mu daha kulüpten çık diyor![]()
Hayırİçli köfte de yaptınız mı görümce yoğursaydı işte hazır gelmişken![]()
Çalıştığı yerde yapmış gündüz ya birde akşam yaptırmak istemedik kv ile mantı yaptıkKıyamadım mı görümceye![]()
Hee anladım canım iyi yapmışsınız sende kurtuldun bu arada yoğurmaktanÇalıştığı yerde yapmış gündüz ya birde akşam yaptırmak istemedik kv ile mantı yaptık![]()