• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet evet çok rahat şu anda herkes. maskeleri artık takmayacağız diyip serbest bıraksalar da ben bırakamam herhalde çok alıştım ona canım maskem 😂
Yaa ben birde şalımı takıyorum üstüne maske tokasıyla maskeyi taktımmı hiç şalı iğnelememe gerek kalmıyor çok rahatldım onla 🤣🤣

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt

@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@N u r
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Magnifiaque
@Msspinkie

Ay bugün gün daha bi aydın daha bi güzel daha bi paril paril :KK36: :KK36: :KK36:

Neden acaba derken buldum :KK57:

Ben yaslaniyommmmmmmm :eek: :eek: :eek:
Ihtiyar aksi huysuz biri oluyommmmm:KK43::sus:
Doğum günüm bugun:işsiz::KK51::KK54:

yaşlılığa kosuyummmmm:KK55::KK17:

Dostlar niye geriye gitmiyoruz da yaşlanıyoruz :KK61::KK61::KK61:

Amanın bugün yaşlanma günüm
Bana pare teyze diyecekler lannn:KK20::KK67::lülülü:
Başımı nerelere buram ben:kızgın:

Kendime kareli battaniye alicam sallanan sandelye bur kedi örgü şişler:ruh::işsiz::KK16:

Takma dişler için bir bardak su uzak yakın gözlükleri :uykucu::KK57::cool:

Anam tutun ellerimden gençliğim gidiyoreeeeeee :eek: :KK74: :mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
67F69271-2910-46C9-9C14-9DF0C93E0B46.webp

Ne iyi ettinde doğdunnnn parişimmmmmm mutlu senelere inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasınn çiçeğimmmmm🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Ultrasonda gözükürdü diyorum ama sadece yumurtalıklara baktı diyor e kanda bakmış ya daha napsın bu doktor 🤣🤣🤣🤣
Bende diyorum kanda negatif diye ama betaya bakılmadı ki diyor 🤣 diğerine kanda bakıldı benim diyor aman bence o ne dediğini bilmiyor 🤣🤣 ama şu sıralar bilerek açıyorlar gibi ya
Sağa sola sürtünüp sürtünüp geliyorlar🤣🤣

Bende diyorum kanda negatif diye ama betaya bakılmadı ki diyor 🤣 diğerine kanda bakıldı benim diyor aman bence o ne dediğini bilmiyor 🤣🤣 ama şu sıralar bilerek açıyorlar gibi ya
Sağa sola sürtünüp sürtünüp geliyorlar🤣🤣
Hcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmış :KK70::KK70::KK70:
Sürtünmeyi biliyorlar sonra ikna olmuyorlar yaa 🤣🤣 bende sürtüncem bu gidişte belki olur konu açarım burya :KK70:

Hcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmış :KK70::KK70::KK70:
Sürtünmeyi biliyorlar sonra ikna olmuyorlar yaa 🤣🤣 bende sürtüncem bu gidişte belki olur konu açarım burya :KK70:
Hahah HCG de zaten beta değil. Onda grip misin değil misin ona bakıyorlar ahhaha🤣🤣🤣 gidip demek var da neyse dedim
Sürtün Sürtün işin sırrı sürtünmekte. 🤣

Back
X