- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kızzBende 4 senemigidip bide tüp bebek yaptırdık ne yapcan işte manyak git kendini bir yerlere sürt hamile kalırsın
dimi
Tabi kızzneyse 2cide yaparsın sende ben deniyim bakalım
![]()
Ay ay paremin karnı ağrımışşşAhahahahah![]()
Sevmen lann beni sevin kaç kez dedim siziAy ay paremin karnı ağrımışşş
Git kız minnoş bugün paremin doğum günü sadece onu yemek serbest
MssPARE
Sevmen lann beni sevin kaç kez dedim sizi![]()
PüüüüüüüüüüüüüAy ay paremin karnı ağrımışşş
Git kız minnoş bugün paremin doğum günü sadece onu yemek serbest
MssPARE
GahHHhhh BU TÜKÜRÜK KURABİYE HANIMA PÜÜÜÜÜÜÜĞSev dedim be bune bu nasıl sevgi![]()
Ahahaha ay ne güldüm kurbişimm![]()
Hahha bütün gün evde böyle dolanırmışız![]()
Bende bqyılıyorum ya çok şapşik oluyorlarAhahaha ay ne güldüm kurbişimmbayılıyorum bu pandalara
![]()
hahahaha o da iyiymişYaa ben birde şalımı takıyorum üstüne maske tokasıyla maskeyi taktımmı hiç şalı iğnelememe gerek kalmıyor çok rahatldım onla![]()
şirkette çok hoşlaşmadığım birisinin panda sevgisi ve sürekli panda paylaşmasından dolayı çok sevdiğim pandalardan soğudum resmenBende bqyılıyorum ya çok şapşik oluyorlar![]()
Ayy sorma o oluyor ya . Bsnde eltimin paylaştğunu gördükçe soğutyordmşirkette çok hoşlaşmadığım birisinin panda sevgisi ve sürekli panda paylaşmasından dolayı çok sevdiğim pandalardan soğudum resmen![]()
ahahaha yalnız değilmişim demekAyy sorma o oluyor ya . Bsnde eltimin paylaştğunu gördükçe soğutyordm![]()
paylaştuğunu görünceTelim şarjda diye başka telden girdm doğru düzgün yazamym bileçok uğraştıryo.gidip bi kahvaltı yapaym
![]()