- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al benden de o kaaa![]()
Uykumu alabildiğim tek bigün bile yok çalışmak istemiyorum mmmm,![]()
gece 2 falandı uykum bi kaçtı kaçta daldım bilmiyorum uykuya. sabahta 5.30 da hoooop uyandım![]()
Uykumu alabildiğim tek bigün bile yok çalışmak istemiyorum mmmm,![]()
ben erken de yatıyorum ama yok anacım uykusuzum halagece 2 falandı uykum bi kaçtı kaçta daldım bilmiyorum uykuya. sabahta 5.30 da hoooop uyandım![]()
uykuyu sevenler derneği kuralım. sen dernek başkanı ol uykuyu çok sevdiğin için, ben de derneğin ablası sizi toplarımben erken de yatıyorum ama yok anacım uykusuzum hala![]()
tamm olur buuykuyu sevenler derneği kuralım. sen dernek başkanı ol uykuyu çok sevdiğin için, ben de derneğin ablası sizi toplarım![]()
tamm olur bu![]()
Günaydın canım hoşgeldin aramızaGünaydın canlar nasilsiniz çalışanlara kolay gelsin
Hb cnmGünaydın canım hoşgeldin aramıza⚘
hb cnm
Hahaha hangi konuyu okudunSelam ben neden bdv ye girdim bilmiyom çok tuhafhiç okumazdim sinirim bozuldu
![]()
Kayınvalide görümceHahaha hangi konuyu okudun
Ben hiç kullanmadım yavrumkızlar boron deterjanını kullandınızmı hiç
Biraz temiz içeriklere geçmek istiyorumda parecim dedim beyaz çamaşırlar için şu granül sabunlardan alsam renkliler içinde boron alsam diye ama nasıldır hiç bilmiyorumBen hiç kullanmadım yavrum
Beyazlar için granüllü kullandım durunun sabununu evet güzeldi ama born bilemiyorumBiraz temiz içeriklere geçmek istiyorumda parecim dedim beyaz çamaşırlar için şu granül sabunlardan alsam renkliler içinde boron alsam diye ama nasıldır hiç bilmiyorum
Evet onlar güzelde pahalı gelir gibi geldi komple için alsam ondan en azından renklilere onu alıyım diye şeyttimde bakayım bir belki az kg bulursam denemek için alırımBeyazlar için granüllü kullandım durunun sabununu evet güzeldi ama born bilemiyorum
Aynen denemek için al iki kiloluk en küçükleriEvet onlar güzelde pahalı gelir gibi geldi komple için alsam ondan en azından renklilere onu alıyım diye şeyttimde bakayım bir belki az kg bulursam denemek için alırım![]()