- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Off çok zor olur ya. Bende de sinüzit var oda az bir rüzgarda mahvediyor. Yakında içine girip her yerimizi kapatabileceğimiz montlar çıksaçarptı zaten lodos demek benim için migren demek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çok zor olur ya. Bende de sinüzit var oda az bir rüzgarda mahvediyor. Yakında içine girip her yerimizi kapatabileceğimiz montlar çıksaçarptı zaten lodos demek benim için migren demek![]()
Dikkat et kendine hasta olma döverim bakBende iyim parem napim oturmaca durmaca yağmurlu havaaz ıslandım kurumayı bekliyorum
![]()
boron ben de kullandım beyazlar için iyi ama renkliler için olan bence yetersiz kullanmıyorum artıkBen kullandım canım ama tam olarak nasıl bilmiyorumhep diğer deterjanlar ile karıştırdım güvenemedm
![]()
İnşaAllah Parişim ya az bir işim var dışarıda bitsin evime gitmek istiyorumDikkat et kendine hasta olma döverim bak![]()
![]()
Galiba bende bir şeyde yetersiz görüp kullanmadım ama hatırlayamadımboron ben de kullandım beyazlar için iyi ama renkliler için olan bence yetersiz kullanmıyorum artık![]()
![]()
Ayıpsın aşko ateşe veririz buraları
Dünkü nerede acaba rekorlar kitabına girecekti az kalmıştıAyıpsın aşko ateşe veririz buraları![]()
Dünkü sürtünen miDünkü nerede acaba rekorlar kitabına girecekti az kalmıştı
Kız hala banlı mı o
Kazen aramış açmamış ya erkek mi acaba![]()
Hee dünküDünkü sürtünen misürtünmeye gitti o
Baya memnuniyet var bir denemeye değer gördüm bendeHayır kaynanam kullandı çok memnun![]()
Evet ya ilk çıktığı zaman baya reklam falan yapılınca denedim ancak bekleneni veremediGaliba bende bir şeyde yetersiz görüp kullanmadım ama hatırlayamadımbir iki sene önceydi aldığım
![]()
Hem yerli malı hem içeriği temiz diye biliyorum canım. Ondan denemek istedim ya. Beyaz çamaşırlara güvenemem beşki ama renklilerde bir kullancamBen kullandım canım ama tam olarak nasıl bilmiyorumhep diğer deterjanlar ile karıştırdım güvenemedm
![]()
gittiler ya şikayet edilmesin birdaha da güzelce eğlenelim biraz
ediyorum canım lahana gibi giyiniyorum daha napıyımDikkat et kendine hasta olma döverim bak![]()
![]()
Bıhtıh bıhtıhHee dünkükafasını sürttü bence
![]()
gittiler ya şikayet edilmesin birdaha da güzelce eğlenelim biraz![]()
Şimdi ki formülü daha iyidir belki canım küçük bir paket al dene baktın memnun kalmadın benim gibi diğer deterjanların içine katarsınHem yerli malı hem içeriği temiz diye biliyorum canım. Ondan denemek istedim ya. Beyaz çamaşırlara güvenemem beşki ama renklilerde bir kullancam![]()
Kız biri yazmış ya siz örgüt müsünüz diye hahah bence öyleBıhtıh bıhtıh![]()
Aynen ya bende o zamanlar almıştım galibaEvet ya ilk çıktığı zaman baya reklam falan yapılınca denedim ancak bekleneni veremedi![]()
Ay aman Allah korusun aman tüh tövbe tövbeDimi ya ama biz eğlenirken bizi almasınlar haha geyikten gideriz
Şimdi ki formülü daha iyidir belki canım küçük bir paket al dene baktın memnun kalmadın benim gibi diğer deterjanların içine katarsın![]()