- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahha uzun sürmez bu defaAy aman Allah korusun aman tüh tövbe tövbebirdaha banlanmakmı aman aman
Öyle yapıcam kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha uzun sürmez bu defaAy aman Allah korusun aman tüh tövbe tövbebirdaha banlanmakmı aman aman
Öyle yapıcam kuzum![]()
O zaman ilk sürtüşmeli konuda buluşalımHahha uzun sürmez bu defa![]()
ben birisi için topaç gibi bişi demiştim ilk banımdıKız biri yazmış ya siz örgüt müsünüz diye hahah bence öylelise grubu mu artık neyse bence sırayla üye olup konu açıyorlar hajah
Hahah tamam bizde dürtüşelimO zaman ilk sürtüşmeli konuda buluşalım![]()
Valla bilmiyorum ki canım kafalar o yönden zehirben birisi için topaç gibi bişi demiştim ilk banımdı
ya o değilde bunlar bu siteyi nasıl buluyor aklım almıyo yaa
ben bebeklerimi kaybetmesem araştırmasam burdan hiç haberim olmazdı![]()
Günaydın n n gerçi öğlen oldu tünaydın diyimSlm canlar günaydınlar nasılsınız
Ay bende bendee. Hamilelikle ilgili araltırmalarımdan görüyordum. Üye olmadan okurdum sonra üye olmadan olunca birkaç fotografj falan açamadım. Üye oldum. Yüne uzun bir süre sadece hamilelikle ilgili şeyler olduğunu düşünüyordum. Durumuma birşey yazdım birgün. Allahım beğeni geliyor çıldırıyorum bu insanlar nerde kim bunlar nerde gmrüyorlar ben neden bunları göremiyorum diyeValla bilmiyorum ki canım kafalar o yönden zehirben hep demişimdir Google da bakardım eski konular çıkardı. Vay be eskiden ne aktifmiş derdim
hep gebelik ile ilgili araştırmalar yapardım meğer burada çok derin bir dünya varmış
![]()
Ay bende bendee. Hamilelikle ilgili araltırmalarımdan görüyordum. Üye olmadan okurdum sonra üye olmadan olunca birkaç fotografj falan açamadım. Üye oldum. Yüne uzun bir süre sadece hamilelikle ilgili şeyler olduğunu düşünüyordum. Durumuma birşey yazdım birgün. Allahım beğeni geliyor çıldırıyorum bu insanlar nerde kim bunlar nerde gmrüyorlar ben neden bunları göremiyorum diye![]()
Ahahah aynı yaabenzeri benimde başıma geldi. Şu profilin altında yazı oluyor ya oraya yazı yazmaya çalışıyorum. Neyse yazdım beğeni geliyor Allah Allah diyorum millet benim profilimi nerden buldu ne ara buldu
![]()
Hahah neler neler hemde ben durumları keşfedince bakardım kavga varAhahah aynı yaasonra bir baktım ohooo neler neler varmış
![]()
Benim hala bazen değişesim geliyor ama çok güzel birşey bulmadığım sğrece bu iyiHahah neler neler hemde ben durumları keşfedince bakardım kavga varokurdum üşenmeden tüm yorumları ama nickleri hep unutuyorum dikkat etmiyorum hala da öyle
o yüzden adınızı falan değiştirmeyin bak zor ezberlemişim Zaten
![]()
Yaaa aynen ne travmalarValla bilmiyorum ki canım kafalar o yönden zehirben hep demişimdir Google da bakardım eski konular çıkardı. Vay be eskiden ne aktifmiş derdim
hep gebelik ile ilgili araştırmalar yapardım meğer burada çok derin bir dünya varmış
![]()
Beni de dürtünEvet görürsen beni dürt![]()
AhahshshddjdjkdAy bende bendee. Hamilelikle ilgili araltırmalarımdan görüyordum. Üye olmadan okurdum sonra üye olmadan olunca birkaç fotografj falan açamadım. Üye oldum. Yüne uzun bir süre sadece hamilelikle ilgili şeyler olduğunu düşünüyordum. Durumuma birşey yazdım birgün. Allahım beğeni geliyor çıldırıyorum bu insanlar nerde kim bunlar nerde gmrüyorlar ben neden bunları göremiyorum diye![]()
Ben de yazdım kimse ne beğendi ne bişi meğer herkese kapalıymışbenzeri benimde başıma geldi. Şu profilin altında yazı oluyor ya oraya yazı yazmaya çalışıyorum. Neyse yazdım beğeni geliyor Allah Allah diyorum millet benim profilimi nerden buldu ne ara buldu
![]()
Ben de okuyorum yaaa neden böyleyizHahah neler neler hemde ben durumları keşfedince bakardım kavga varokurdum üşenmeden tüm yorumları ama nickleri hep unutuyorum dikkat etmiyorum hala da öyle
o yüzden adınızı falan değiştirmeyin bak zor ezberlemişim Zaten
![]()
Her an herşeu olabiliyor durumlarda ahahYaaa aynen ne travmalarben de araştır araştır benim gibi var mı olanlara bakıyordum ben de derdimi anlatmak istiyodm ama üye olmam gerekiyormuş Bi girdim Bi daha da çıkamadm
Beni de dürtün
Ahahshshddjdjkd
Ben durumu keşfedeli çok uzun zaman olmadı
Hiç girmiyordum orda herkes birbirine bişey diyodu savaş alanı gibi zaten takip ettiğim topikte başka kimseyi de bilmiyordum nickler desen akılda Ayşe Fatma değil ki nerden kalssınkim kimle dost kimle düşman bilmenin imkanı yok
Ben de yazdım kimse ne beğendi ne bişi meğer herkese kapalıymış
Ben de okuyorum yaaa neden böyleyiz![]()
Kız sorma şu sıralar bana da geliyor o istekBenim hala bazen değişesim geliyor ama çok güzel birşey bulmadığım sğrece bu iyi![]()
Hahahaha yaa çok komikizYaaa aynen ne travmalarben de araştır araştır benim gibi var mı olanlara bakıyordum ben de derdimi anlatmak istiyodm ama üye olmam gerekiyormuş Bi girdim Bi daha da çıkamadm
Beni de dürtün
Ahahshshddjdjkd
Ben durumu keşfedeli çok uzun zaman olmadı
Hiç girmiyordum orda herkes birbirine bişey diyodu savaş alanı gibi zaten takip ettiğim topikte başka kimseyi de bilmiyordum nickler desen akılda Ayşe Fatma değil ki nerden kalssınkim kimle dost kimle düşman bilmenin imkanı yok
Ben de yazdım kimse ne beğendi ne bişi meğer herkese kapalıymış
Ben de okuyorum yaaa neden böyleyiz![]()
hayır değişmedim :) çünkü bir mucize olsun yavrumu kucağıma alayım diye bu ismi almıştım :)Kız sorma şu sıralar bana da geliyor o istekhele hiç aklınıza gelmeyen bana hiç yakışmayan bir şey yapasım geliyor
![]()
sonra diyorum neyse boşver
![]()
Hahahaha yaa çok komikizsenin nick değişti mi canım hep mi böyleydi
Ney o ney söyle bakıyımKız sorma şu sıralar bana da geliyor o istekhele hiç aklınıza gelmeyen bana hiç yakışmayan bir şey yapasım geliyor
![]()
sonra diyorum neyse boşver
![]()
Hahahaha yaa çok komikizsenin nick değişti mi canım hep mi böyleydi
İnşallah canım benim inşallahhayır değişmedim :) çünkü bir mucize olsun yavrumu kucağıma alayım diye bu ismi almıştım :)
Tam olarak bende bilmiyorum ama değüşük olsun minnoşdan intikam alalımNey o ney söyle bakıyım![]()