Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pusuya yattım sürekli takipteyim tetiğe basicagim anı bekliyordumYeter lan sevişmeyin![]()
Bu ne herkes ilanı aşk modunda
Ben pusuya yattım sürekli takipteyim tetiğe basicagim anı bekliyordum![]()
![]()
![]()
![]()
Ana bunu nerden buldum kız bana çok lazım oluyorkenara geç pare![]()
Ana bunu nerden buldum kız bana çok lazım oluyor![]()
![]()
![]()
Dut söyle laaa yoksa senin.kafaya inecek bu![]()
![]()
![]()
Dut söyle laaa yoksa senin.kafaya inecek bu![]()
![]()
![]()
Dut bir konuya çok ciddi bir mesaj yazmıştın mesajını görmemiştim ama adının altında yazanı gördüm komik atcaktım sana onun için az daha sonra farkettimki konu ciddiymiş▷ Smileyler: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonları - %100 ÜCRETSİZ!
llll➤ Yüzlerce harika hareketli Smileyler gifleri, resimleri ve animasyonları. Tüm hareketli Smileyler çizimleri tamamen ücretsizdir ve direk olarak bağlantı verilebilir,indirilebilir ve e-kart aracılığıyla paylaşılabilir.www.hareketligifler.net
Dut bir konuya çok ciddi bir mesaj yazmıştın mesajını görmemiştim ama adının altında yazanı gördüm komik atcaktım sana onun için az daha sonra farkettimki konu ciddiymiş![]()
Hatırlamıyorumki birkaö gün önceben ve ciddi yorum.
şaşırdım ..hangisi ola ki
▷ Smileyler: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonları - %100 ÜCRETSİZ!
llll➤ Yüzlerce harika hareketli Smileyler gifleri, resimleri ve animasyonları. Tüm hareketli Smileyler çizimleri tamamen ücretsizdir ve direk olarak bağlantı verilebilir,indirilebilir ve e-kart aracılığıyla paylaşılabilir.www.hareketligifler.net
Tinnommm ben yapamadım yaBende bunuu buldummm parişimmm![]()
![]()
Banada öğretti ama olmadı benimCatlak-kurabiye öğretti bana da
Bir sürü seçenek çıkıyor sen hangisinde.bukdun bunları dutum▷ Smileyler: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonları - %100 ÜCRETSİZ!