- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Temmuz canım nasipseOyy kuzum hep iyi olsun hangi ay doğum allah nasip ederse kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temmuz canım nasipseOyy kuzum hep iyi olsun hangi ay doğum allah nasip ederse kuzum![]()
Ay indir indir kız sıfır reklamoperada reklam yok mu bende onu indiriyim bari reklam üstüne reklam insan bıkıyor
Şuan başka bir dünyadan yazıyor gibi hissediyorumAa dur opera indireyim bakayım![]()
Banada değişik geldi şimdi bu ya iimdi denicem gif atmayı ay çok heyecanlandımŞuan başka bir dünyadan yazıyor gibi hissediyorum![]()
Ama gel öslüyos bisHaklısın canım benim aktif olamıyorum öyle çok arada bakıp kaçıyorum hemen yazsam devamı gelmiyor çünkü onuda çok sevmiyorum
Çok severim Arapça şarkıları hele böyle oynaksa![]()
![]()
Safari? Samanyolu?
Ayy hadi bakalım bekliyoruzBanada değişik geldi şimdi bu ya iimdi denicem gif atmayı ay çok heyecanlandım![]()
İmdi cenk etmenin vakti gelmiştir usmanBanada değişik geldi şimdi bu ya iimdi denicem gif atmayı ay çok heyecanlandım![]()
Nebileyim kız safari yazıyorAma gel öslüyos bis
Safari? Samanyolu?![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaaa Hogwartss![]()
Ya bende özlüyorum hepiniziAma gel öslüyos bis
Safari? Samanyolu?![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaaa Hogwartss![]()
Yaaaaa seni yirim ben,vu ne tatlı bişiy boyleee kurbisim
Kızlar azıcık hareketlenelim
MssPARE @Buralardutluuugdu
Cookiie @Fatmazell
bir mucizee
Catlak-kurabiye S sebbo @HeLLaa @tiniminihaniim
coconatt @NesNa
ASSOSyal @Cemoos @ozo1907
Wilma11 @BlueBerry4268 @Saliha40
etikette atladıklarım varsa kusura bakmayın çalışırken biraz eksik olabiliyor
Oo ortamdan uzaklaş derim sadece işini yap gel cnmBazılarına kolay yoldan çocuk nasip ediyor Rabbim
Arsız arsız konuşuyorlar dibimde ondan sonra.
Kocam koymasını bilmiyomuş ben yatmasını bilmiyomuşm herkes biz gibi salak mıymış
Umarım şu lanet olmayası iş yerinden Bi an önce defolur giderim