panda-hareketli-resim-0111.gif
bir mucizee bir mucizee sana konuşanlara böyle yap buraya konuşun diye😡😡
doğru laftan anlayan tipler değil çünkü :D kulağıma pamuk da tıkasam iyi olu

Mucizem ben artık sürekli sormalarından etmelerinden dolayı mesafemi koydum en yakın arkadaşın bile yersiz konuşuyor hepsinden hızlıca uzaklaştım asla canını sıkma bizlere moral lazımmm😻😻😻🥰🥰🥰
ah tinnom kıç kadar dükkan laf anlayacak insan olsa halden anlar zten ama değiller mesafe koyma imkanı yok ki
hak var hayırlısı var bakalm :KK14:

Bazılarına kolay yoldan çocuk nasip ediyor Rabbim
Arsız arsız konuşuyorlar dibimde ondan sonra.
Kocam koymasını bilmiyomuş ben yatmasını bilmiyomuşm herkes biz gibi salak mıymış

Umarım şu lanet olmayası iş yerinden Bi an önce defolur giderim
Canım bu süreçte hepimizin yaşadığı bir durum bu ne yazıkki. Benimde artık kimseyle hiçbir yakınlığım kalmadı sırf bu şeyler yüzünden. Çocuk isteğimi tedavilerimi ailelerimiz bile bilmiyor. İnsanlar o kadar acımasızki anlatamam

Canım bu süreçte hepimizin yaşadığı bir durum bu ne yazıkki. Benimde artık kimseyle hiçbir yakınlığım kalmadı sırf bu şeyler yüzünden. Çocuk isteğimi tedavilerimi ailelerimiz bile bilmiyor. İnsanlar o kadar acımasızki anlatamam
bizimki bütün yediğimiz haltı ailesine anlattığı için ailesi herşeyimizden haberdar
kendi aileme ben de söylemiyorum dr gidiyoruz diyom lafı geçerse
sürekli izin kullanmak zorunda olduğum için iş yeri de tedavimi biliyor
kendimi evlere kapatmak istiyor bir kulu görmek istemiyorum
ancak ne mümkün

b.k gibi insanlar sayesinde daha kötü olabiliyorum onun dışında çok şükür halimize:silah:
Boşver kuzum kimsenin lafına aldırış etme torba değil ki büzesin hem boş tenekeden çok ses çıkar işi olmayan konuşur mucizemmm sıkma canını beybisi 😔

bizimki bütün yediğimiz haltı ailesine anlattığı için ailesi herşeyimizden haberdar
kendi aileme ben de söylemiyorum dr gidiyoruz diyom lafı geçerse
sürekli izin kullanmak zorunda olduğum için iş yeri de tedavimi biliyor
kendimi evlere kapatmak istiyor bir kulu görmek istemiyorum
ancak ne mümkün
Bu isteğini o kadar iyi anlıyorumki. Rabbim bizi kurtarsın artık bu sınavdan çıkalım hayırlısıyla inşallah 😞😞

Boşver kuzum kimsenin lafına aldırış etme torba değil ki büzesin hem boş tenekeden çok ses çıkar işi olmayan konuşur mucizemmm sıkma canını beybisi 😔
ah lenoşum kalbimiz tuz buz oldu kim sarar Rabbimden başka :cry:
Bu isteğini o kadar iyi anlıyorumki. Rabbim bizi kurtarsın artık bu sınavdan çıkalım hayırlısıyla inşallah 😞😞
aminnn canm benim amin:cry:

Back
X