ollleyyy geliyor bebeler
bak sakın kaçırma
:rolleyes:hallet sen
Ahaha ay kuzum hiç umudum yok ya son şansım deniyorum artık oldu oldu olmadı biraz mola veriğ artık tüpemi gideriz naparız diye düşünüyorum olsun diye değil tüpten önce son şansımızı deneyelim diye yaptık resmen 😬

Amin canım çok teşekkürler bütün çabalayanlar isteyenler hayırlı sonuç alsın inşallah 💜💜
Bende pko var ama gebeliğe engel olmadı. Gebe kaldım hep ama kayıplarım oldu. Pkodan dolayı son zamanlarda yumurtlamayıda yakalayamadığımda yunurta takibi yaptık hayırlısıyla bakalım canım
Ay Rabbim bu 3 aylarda isteyen bekleyen çaba gösteren gözyaşı döken herkeze nasip etsin kuzum zor süreçler umarım hayırlı haberler alırsın kuzum 🤲🏻💐💜

Ahaha ay kuzum hiç umudum yok ya son şansım deniyorum artık oldu oldu olmadı biraz mola veriğ artık tüpemi gideriz naparız diye düşünüyorum olsun diye değil tüpten önce son şansımızı deneyelim diye yaptık resmen 😬
inşallah olcak ümitsiz olma etkileme yumişleri taaamm mı:KK51:
Ben erken final yaparım o zaman söyleyim 🤣
yapmazsın yapmazsın bizi takip et :D

Ay Rabbim bu 3 aylarda isteyen bekleyen çaba gösteren gözyaşı döken herkeze nasip etsin kuzum zor süreçler umarım hayırlı haberler alırsın kuzum 🤲🏻💐💜
Amin canım hepimiz alalım o güzel haveri inşallah 🤲🏼💜
Sen nasıl bir tedaviye başlıcaksın ☺️

Amin canım hepimiz alalım o güzel haveri inşallah 🤲🏼💜
Sen nasıl bir tedaviye başlıcaksın ☺️
Canım valla ben bilmiyorum bana ne edecekler 🤣🤣🤣🤣 14 aylık evliyim 2 kimyasalım var daha gebe kalmadım herşey normal erkek kadın faktörü yok ama olmuyor diyorum acaba yumoşlar mı çatlamıyor Türkiye de de doktora gittim herşey normal burda da gittim normal başka bir doktora gideceğim burda bakalım regl olacağım ne dicek kuzum hayırlısı olsun inşallah 🥺

Bağlanmaz olaydı kurabiyem 👳‍♀️eskı halımı özlüyorum vallahi
Hahah ben diyecektim bir mucizee bir mucizee yazmış 🤣🤣 Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı😁😁
Kurabiyem oldum iğneyi yumurtalar 25 biri 22 biri olmuş. Az önce oldum. Adamda ayağını sakatladı 1 hafta evde raporlu dikti bacağı yatıyor nasıl olcsk bilmiyorum 🤣🤣🤣
Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim 🤣🤣
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim 😍
Çok mu fena eşinin durumu hemen aşılamaya mı çevirse doktor

hadi yaaa o nişanlıydı demi sorryyyy Morrmeneksee Morrmeneksee :olamaz:

yaaa masal çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş niye değiştirdin
Hahah ne bileyim çatlamaya karar verdim herhalde 🤣🤣 ya benim yumişler de çatlamazdı bari ben çatlayın dediysem🤪🤪

Hahah ben diyecektim bir mucizee bir mucizee yazmış 🤣🤣 Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı😁😁

Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim 🤣🤣
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim 😍
Korkuttunuz artık :KK17:

Cookiie Cookiie bak canm en kötü ihtimalle şırınga vaaa biliyosun :D :D

ayy işimiz şaka da Rabbim kolaylaştırsın kuzum inşallah

Back
X