Canım valla ben bilmiyorum bana ne edecekler 🤣🤣🤣🤣 14 aylık evliyim 2 kimyasalım var daha gebe kalmadım herşey normal erkek kadın faktörü yok ama olmuyor diyorum acaba yumoşlar mı çatlamıyor Türkiye de de doktora gittim herşey normal burda da gittim normal başka bir doktora gideceğim burda bakalım regl olacağım ne dicek kuzum hayırlısı olsun inşallah 🥺
Genetik testlerinizi yaptırdınızmı kimyasaldan sonra. Birde bu yumurta takibi dene canım bakalım doktor ne önerecekte

Hahah ben diyecektim bir mucizee bir mucizee yazmış 🤣🤣 Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı😁😁

Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim 🤣🤣
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim 😍
Çok mu fena eşinin durumu hemen aşılamaya mı çevirse doktor
Yok canım çok fena değil kapıya çarptı ayağının parmağını dün git dedim gitmedi akşam baktık kırmızı olmuş baya acile gitti kırık çatlak yok demiş göndermiş. Sabah şişmişti ağrı yapıyordu birde işe gitmedi ortopediye gitti damar çatlamış kan oturmuş oraya. Fazla üstüne basmıyor işte. Benlik sorun yok sen ani hareketler yapmazsan dedi bakalım görcez 🤣🤣🤣

Askitolarim gününüz kutlu 💟💟💟💟💟

1e60452a17795f6746b888d45e017d9b.gif
ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt

D u t D u t
Wilma11 Wilma11
PeRRieR PeRRieR
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Feminas Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
sebo sebo

Cookiie Cookiie bak canm en kötü ihtimalle şırınga vaaa biliyosun :KK70: :KK70:

ayy işimiz şaka da Rabbim kolaylaştırsın kuzum inşallah
Keşke şırıngada alsaydım ben her ihtimale karşı şimdi nöbetci eczane nerde kimbilir :KK70::KK70::KK70:

Yeni listeyi ayarliyorum bir yandan komşu geldi kalkmak bilmez
Yemek yok allahım allahım 🤣🤣🤣
Kız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bende 😅

Kız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bende 😅

Kız şimdi patlıcan sırası mi :lülülü:
Size sevgimi seydiyorum :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :KK200: :KK200:

Ben yaparım yazın bol bol
Şimdi közleme çıkardım
Hemen ateşte çevirdim ohhh gelsin şişko karınlı pare🤣🤣🤣

Kız şimdi patlıcan sırası mi :lülülü:
Size sevgimi seydiyorum :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :KK200: :KK200:

Ben yaparım yazın bol bol
Şimdi közleme çıkardım
Hemen ateşte çevirdim ohhh gelsin şişko karınlı pare🤣🤣🤣
İşte yazdan koymuş ben pek şey yapamıyordum kızartıp dondurma ama güzel olmuş yaparım yazın 🤣🤣 ahahah ay közlenmede olmaz şişko karınn yahu 😬😅

Sevgini yesinlerr şekerparişşş hepinizi çok seviyorum 💜💜💜💜💜

Back
X