- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biz sana yeteriz yavrimuuSosyalim tatlı arkadaşım teşekkürler
Hepiniz sevgilimsiniz benim
Ben niyeti bozuyoreeeeeeeeee![]()
Yapıldı kuzum kan pıhtılaşma çıktı ilaç kullanıyorum hamile kalınca da iğne dedi aynen kuzum bende yumurtlama takibi olsun yumurta çatlıyor mu kuzum diye merak ediyorum belki çatlamıyor ondan olmuyordur hayırlısı olsun hepimiz için canımGenetik testlerinizi yaptırdınızmı kimyasaldan sonra. Birde bu yumurta takibi dene canım bakalım doktor ne önerecekte
Yaaa delüüüüHahah ne bileyim çatlamaya karar verdim herhaldeya benim yumişler de çatlamazdı bari ben çatlayın dediysem
![]()
Korkma korkma hiç acımicakKorkuttunuz artık![]()
Hogvart şırıngayla nasıl hamile kaldığını özetler bize artık
Yaa 3 gün arka arkaya şeyapın dediNasıl uyuyordun kızz![]()
AdlskfjföşsşKeşke şırıngada alsaydım ben her ihtimale karşı şimdi nöbetci eczane nerde kimbilir![]()
Yaaa delüüüü
Korkma korkma hiç acımicak
Hogvart şırıngayla nasıl hamile kaldığını özetler bize artık
Yaa 3 gün arka arkaya şeyapın dedi
Ben ölüyordum uykudan 3.gün gözüm bile açılmadı o kadar umursamazdım yani çünkü hiç Bi şeylerden haberimiz de yoktu ki
Adlskfjföşsş
Huni varsa o da olur![]()
Yok yazmadım sanırım okuyup feyz almayı tercih ettiydimHahhaha sen o konuya yazmismiydin mucizem
Sirangali hamilelik konusuna![]()
Bosver kız bildiğini yapYok yazmadım sanırım okuyup feyz almayı tercih ettiydim![]()
Ohhaaaaa yok artık gerçek miiiiiğğğğBosver kız bildiğini yap
Şimdi hamilelikte bi konu var anal ilişki yapmışlar hamilemiyim ama.bakireyim kizlik duruyor yazıyor hahahh![]()
Bide diyor ki sırtım ağrıyorOhhaaaaa yok artık gerçek miiiiiğğğğBok bağırsağunda gebelik oluşabilir
Buradayımmmmm bebeğim![]()
Bak hele beni de unutmazmış ağsını yirimm seninMasalimsensin di Kurabiyemin ismi![]()
Hahaha bak konuk oyuncuları unutmuştuk iyi hatırlattınHhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vs![]()
Hee tamam o zaman engel yokYok canım çok fena değil kapıya çarptı ayağının parmağını dün git dedim gitmedi akşam baktık kırmızı olmuş baya acile gitti kırık çatlak yok demiş göndermiş. Sabah şişmişti ağrı yapıyordu birde işe gitmedi ortopediye gitti damar çatlamış kan oturmuş oraya. Fazla üstüne basmıyor işte. Benlik sorun yok sen ani hareketler yapmazsan dedi bakalım görcez![]()
Hahah nasıl unutursun sen şırınga almayıAhhaaha kocamın ayağı sakatlandı spermleri şırıngamı yapsam aahaha![]()