- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.553
- 108
Bağlanmaz olaydı kurabiyemeskı halımı özlüyorum vallahi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağlanmaz olaydı kurabiyemeskı halımı özlüyorum vallahi
Yaa ama ben çok doluydum şimdi korkudan ağzıma açamıyorum iyice dolucamCemoos gel gel
Ne olduYaa ama ben çok doluydum şimdi korkudan ağzıma açamıyorum iyice dolucam![]()
Bakma o kadina senYaa ama ben çok doluydum şimdi korkudan ağzıma açamıyorum iyice dolucam![]()
Gel profil mesajlarınaNe oldu
Hangi gadinBakma o kadina sen
Küfür etti pis pisHangi gadin
Sevgi günümüz Kutlu olsun parem
Ah cemosss terbiyesiz hadsiz gider yakında zaten sen üzülmeGel profil mesajlarına![]()
Gördüm iğrenç ya iğrenç bide kadin haKüfür etti pis pis
Ruhumu emdiAh cemosss terbiyesiz hadsiz gider yakında zaten sen üzülme![]()
Noldu cnm hayırdırKüfür etti pis pis
Kankalar günümüz kutlu olsun
Ay ne ayip ya o ne bicim kufretmis, sen canini sıkma canim ya kendi ayibi sen biaey dememissin kiz yazik beYaa ama ben çok doluydum şimdi korkudan ağzıma açamıyorum iyice dolucam![]()
Ayy sıkmadım da şaşırdımAy ne ayip ya o ne bicim kufretmis, sen canini sıkma canim ya kendi ayibi sen biaey dememissin kiz yazik be
Boşver canım senin bi kabahatin yok orda bi iletisim kopuklugu olmuşAyy sıkmadım da şaşırdım
Duygu geçişleri yaşadım uzulsem mi kızsam mi bilemedim neyseki toptan gitti inşallah fakedir![]()
Aynen canım geçti çok şükür budaBoşver canım senin bi kabahatin yok orda bi iletisim kopuklugu olmuş