- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Yok Salişim ben oy verecem22 28 subat arasi oylama.. .. sen de mi katilacaksin. Tinnos

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Salişim ben oy verecem22 28 subat arasi oylama.. .. sen de mi katilacaksin. Tinnos
Ben de oturuyorum dutum şimdi kalkacağım akşam yemeğine geçecem sadeeee mercimek küfteee geliyor aklıma ay o amcanın videosu geldi aklımaaSorun orda yatmıyolar
naber beybisi
Basım ağrıyor cnm biraz yarın doktora gidicem rapor verirmi acaba diye sıkıntısı içindeyim onun dışında iyim annemle oturuyoruz işteNapıyon minik kuş![]()
Afiyet olsunBen de oturuyorum dutum şimdi kalkacağım akşam yemeğine geçecem sadeeee mercimek küfteee geliyor aklıma ay o amcanın videosu geldi aklımaa![]()
Aile hekimliğinde yardımcı olur diye düşünüyorum ama bazen de vermiyorlar kuzum geçmiş olsunnBasım ağrıyor cnm biraz yarın doktora gidicem rapor verirmi acaba diye sıkıntısı içindeyim onun dışında iyim annemle oturuyoruz işte
Valla iki gün verse yeter fazlasında gözüm yokAile hekimliğinde yardımcı olur diye düşünüyorum ama bazen de vermiyorlar kuzum geçmiş olsunn![]()
Yaaaa bu çok tatlı ama amaBunun koleksiyonu var bende bundan sonra sizi bıktıracam
![]()
Yaa bayılıyorum bunlaraKurabiyemmm sarılalım sıkı sıkııı
![]()
Çok yoğundum bugün koştur koştur yeni popomu şuraya bu koyayım dinleneyim sizi de izledim be taaa uzaktaki kızlar
Aramızdaki mesafelere gelsin kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
D u t
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@sebo
Iyi akşamlar hemsom nasilsin yine yoğun musunGelsunnnnn❤❤İyi aksamlar parem
![]()
Ama ben bunları biliyorum kiBunun koleksiyonu var bende bundan sonra sizi bıktıracam
![]()
Çok yoğundum bugün koştur koştur yeni popomu şuraya bu koyayım dinleneyim sizi de izledim be taaa uzaktaki kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
D u t
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@sebo
Ne zaman değilim kiIyi akşamlar hemsom nasilsin yine yoğun musun
Aman dinlen birazNe zaman değilim kiama şimdilik sadakatsiz izliyorum canım
![]()
Evet ya sorma valla ama komik oluyorHahha bak hele yaiyi ki eline fırsat geçti desene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()