- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tipe bakHahahaha nasıl siritgan![]()
yaşanan bazı sağlıksal problemlerden dolayı oldu canım psikolojiler bozuldu falan ama çok şükür şimdi biraz daha yolunda her şey daha iyiyim enerjim geri geliyoDelirmek iyidir bazen boşverhunimizi takarız keyfimize bakarız
Yediler mi enerjini bacımm
Sağol canım ya inşallah geçseydi bugün galiba yarın daha iyi olurum![]()
Çok yoğundum bugün koştur koştur yeni popomu şuraya bu koyayım dinleneyim sizi de izledim be taaa uzaktaki kızlar
Aramızdaki mesafelere gelsin kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
D u t
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@sebo
Çok şükür canım inşallah daha da iyi olur o zaman her şeyyaşanan bazı sağlıksal problemlerden dolayı oldu canım psikolojiler bozuldu falan ama çok şükür şimdi biraz daha yolunda her şey daha iyiyim enerjim geri geliyo![]()
sağol tatlımmm inşallaahÇok şükür canım inşallah daha da iyi olur o zaman her şey![]()
Hiç iyi değilim uzun zamandır böyle hasta olmamıştımsağol tatlımmm inşallaahsen nasılsın bakalım ?
covid misin yoksa kurbikHiç iyi değilim uzun zamandır böyle hasta olmamıştım![]()
Ne oldu çiçeğim sana geçmiş olsunHiç iyi değilim uzun zamandır böyle hasta olmamıştım![]()
Ah bu bebeler yaa nerde bırakmışlar bu uykuyu bilmemSorun orda yatmıyolar
naber beybisi
Kurabiuem geçmiş olsun neyin varHiç iyi değilim uzun zamandır böyle hasta olmamıştım![]()
Geçmiş olsun bebek neyin vatHiç iyi değilim uzun zamandır böyle hasta olmamıştım![]()
Çıkarken içerde bırakıyolarAh bu bebeler yaa nerde bırakmışlar bu uykuyu bilmem![]()
Ahaha yaa sana kalıyor oda işteÇıkarken içerde bırakıyolar
Bak burda çook basit hadii yaparsınnEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
Cookiie al kuzummm
@Fatmazell benimde iphone bu şekılde oluyor tarayıcı opera olsunn
bende safariden yapıyordum ama bugun olmadı
covid misin yoksa kurbikkıyamam ya
Ne oldu çiçeğim sana geçmiş olsun![]()
Kurabiuem geçmiş olsun neyin var![]()
Çok sağolun kızlarGeçmiş olsun bebek neyin vat