Çok sağolun kızlar 🤕🤧😓 grip mi covid mi bilmiyorum geçmezse bu akşam test vermeye giderim. Çok fenayım tır çarpmış gibi 😓
Ah kurabiyeemm Rabbim şifa versiiin inşAllah bir sıkıntı çıkmazz :KK43::KK43:

Lna16 Lna16 canım sen nasıl oldun. Sende covid belirtileri nelerdi 😓
Kuzum ben baya topladım bebeğim iyiyim şükürler olsunnnn 🌺 kuzum bende ilk 3 4 gün boğaz ağrısı kuruluk yaptı gözler de sulanma sonra burun tıkanıklığı biraz ateş yaptı kuru öksürük ses değişimi 🥺😔 hayr olsun kuzunmm iyi misin umarım iyisindir çiçeğim 🥺🥺

Kuzum ben baya topladım bebeğim iyiyim şükürler olsunnnn 🌺 kuzum bende ilk 3 4 gün boğaz ağrısı kuruluk yaptı gözler de sulanma sonra burun tıkanıklığı biraz ateş yaptı kuru öksürük ses değişimi 🥺😔 hayr olsun kuzunmm iyi misin umarım iyisindir çiçeğim 🥺🥺
Geçmiş olsun kuzummm ya sen garanti olsun test ver şüphe duyuyorsan kuzummmmm 😔
Bugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündür 😓😷
Senin atlatmana sevindim canım daha da iyi ol inşallah 🥰🤗🤗

po-teletubbies.gif

Bugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündür 😓😷
Senin atlatmana sevindim canım daha da iyi ol inşallah 🥰🤗🤗
Havalardan olabilir kuzum bir sıcak bir soğuk üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine gebesin birde aman♥️💜🍒 ya canım teşekkür ederim şükür az kaldı benimde atlattım karantina süremi bekliyorum 😍😍😍😍

Havalardan olabilir kuzum bir sıcak bir soğuk üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine gebesin birde aman♥️💜🍒 ya canım teşekkür ederim şükür az kaldı benimde atlattım karantina süremi bekliyorum 😍😍😍😍
Aynen canım hasta olmadan bir gün önce dışarı çıkmıştım hava soğuktu ondan da olabilir.
Hadi onunla geçmiş olsun canım Rabbim esirgesin inşallah beterinden 🤲

Back
X