🥰🥰❤️❤️❤️Adam başarılı geliyor banada perişimm biraz pahalı filann yazmışlar.Bizim miniklerimiz nazlı olacak galibaa ben her akşam böyle doktorları gözden geçiriyorum o gelince lütfen kulaklıgı tak diyor🤣🤣
İnşallah vicdanlı merhametli Allah korkusu olana denk getirsin Rabbim yolunu kuzum. Doktor sitesindeki yorumlara da bakabilirsin dicem ama orada ben araştırma yaparken hep olumlu yorumlar vardı emin olamadım sitenin güvenilirliğinden

Hee anladım canım galiba benim de öksürük uzun kalacak gibi. Ona da pekmez iyi geliyor ya sürekli içiyorum bakalım
Aşın vardı dimi balım senin
İç iç canım şifa olsun vardı ama süresi bitmişti 3. Aşı zamanım gelmişti tam kuzum.

Çabuk kavuşun inşallah 🤕

Ben çok isteksizim son aylardır bu bebek yüzünden bu adetim gelmiyor onun yüzünden 😥
Aman o işler mi onlardan bende bıkmıştım ya biz artık kanka olduk 🤣 boşver dinlen kız
Hahah ne dicem bdv deki konuyu gördün mü. Kardeşine eş arıyormuş 🤣
Haydar dümen den sonra Esra Erol da işi kk ya kitledi🤣🤣

🥰🥰❤️❤️❤️Adam başarılı geliyor banada perişimm biraz pahalı filann yazmışlar.Bizim miniklerimiz nazlı olacak galibaa ben her akşam böyle doktorları gözden geçiriyorum o gelince lütfen kulaklıgı tak diyor🤣🤣
Ay sorma ne naz ne naz valla poposunu koparcam onun bi gelsin hele 🤣🤣
Evet paylaşımlarımda banada öyle geliyor canıö ya. Bende çok izlerim birde doğum kliplwrini izlerim hep ahahah🤣🤣

Aman o işler mi onlardan bende bıkmıştım ya biz artık kanka olduk 🤣 boşver dinlen kız
Hahah ne dicem bdv deki konuyu gördün mü. Kardeşine eş arıyormuş 🤣
Haydar dümen den sonra Esra Erol da işi kk ya kitledi🤣🤣
Yok kızz hiç bakmadım burda herşey olabilir gari🤣🤣

MssPARE MssPARE
tenor.gif

Back
X