- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
Sabah kahve paylaştı burda sonra.yok olduBugün minnoş kayıp@HeLLaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kahve paylaştı burda sonra.yok olduBugün minnoş kayıp@HeLLaa
Hahah ya f nasıl bir sabırla okuyorsun hayranım sanaKız.birinin kocası artık inanmıyormuş
Okudum konuyu bende sana inanmıyorum yazdımbir dünya yalan üstüne yalan yazdı tam bir komedi
Yalan olunca akıcı heycanlı oluyorHahah ya f nasıl bir sabırla okuyorsun hayranım sana![]()
Coco da yok bunlar yine mi buluştu yoksa paremSabah kahve paylaştı burda sonra.yok oldu![]()
Kardeşine eş arayan erkek miymiş kadın mı.konunun devamına gitmedimYalan olunca akıcı heycanlı oluyor![]()
![]()
![]()
Bu kez hakkat döverim ne demek saklamak ne demek gizlemek fena döverim
O işe girdim bakamıyorum demişti bir ara
Bende yazdim çıktım bakmadimKardeşine eş arayan erkek miymiş kadın mı.konunun devamına gitmedim![]()
Görmedim iyi bakalım pina deyince niye aklıma viski votka geliyorO işe girdim bakamıyorum demişti bir ara
Bence de dövelim parem ama ben şimdi kaçıyorum gözlerim sulanmaya başladı yineBu kez hakkat döverim ne demek saklamak ne demek gizlemek fena döverim![]()
Tamam bende kactim bak kaçıyorumBence de dövelim parem ama ben şimdi kaçıyorum gözlerim sulanmaya başladı yine![]()
Yok canım hiç o yönden etkilenmedim çok şükürHiç bilmiyorumki canım gidince sorarım artk. Psikolojik olarak etkiledi mi peki seni
Harika 10 numara
He ya bize bıraktılar buralarıGittiler galiba