o kısımları göremiyorumki canım ben anca akşam gidebiliyorum artık ne kaldıysa onlara bakıyorum aslında takip ediyorum ama bişey istemesemde alacak kimse yok sabahın köründe nöbete gider gibi gitmek lazım 🤣🤣
düzenleyiciler bence kullanışlı bende istiyorum ama şuan onları kullanamam anca ileride kendi evimde olur
Kesinlikle kuzum alarm kurduğumu bilirim ben 🤣🤣 bim nöbeti 🤣
İş yerine yakın bim var mı peki
Aynen kendi evinde istediğin düzeni kurarsın canım gönlünce olsun inşallah 😍😍

bir mucizee bir mucizee :KK23::KK23::KK22::KK22:
tenor.gif

27 yaşını yerim senin 😍😍
Kızz negatife dönmüşüm🥳🥳
Vur davulcu davula ahey ahey aheyyy:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::21::21::21::21::21::21::21::21::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bende seni yerim hamişimm 😍😍😍Hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 haydeeeee yandan yandan oynayalımmm kutlayalım bunuuuuuu:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:gözun aydın kuzumnn 😍😍😍😍😍 bende beklediğim şey gerçek oldu dün oruçlu idim 3 gündür oruç açtım regli oldum nasıl sevindim anlatamam:KK49::KK49::KK49::KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hahah ne bilem kız ne diyeceğimi unuttum 🤣 müco geldi aklıma 😁
Yaşlılık zor yavrim hafızam gidey geley😁😁
Döverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahh🤣🤣🤣🤣
Bende sandım mücahit diye biri geldi aramızda 🤣🤣🤣🤣 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Yaaaa Hogwartss görüyon mu bana ne isimler takıyor bense ona çatkur diyom mu de miyom hıh😏
:KK60::KK23: bugün nasılsın bebişim

Hayırlı cumalar canım, günaydıııınnnn

Sağol kuzum benim. Amiinnnnn inşallah
İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsın😍😍😍
Çaktırma kız uykuluydum 🤪🤪 sarhoştum 🤪🤪 hatırlamıyorum kim ne olmuş nereye gitmiş🤪🤪
Şüt mü içtin🤪🤪🤪

Döverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahh🤣🤣🤣🤣

Yaaaa Hogwartss görüyon mu bana ne isimler takıyor bense ona çatkur diyom mu de miyom hıh😏

İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsın😍😍😍

Şüt mü içtin🤪🤪🤪
Çatkur da marka ismi gibi oldu kız🤣🤣🤣

Back
X