Bende seni yerim hamişimm 😍😍😍Hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 haydeeeee yandan yandan oynayalımmm kutlayalım bunuuuuuu:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:gözun aydın kuzumnn 😍😍😍😍😍 bende beklediğim şey gerçek oldu dün oruçlu idim 3 gündür oruç açtım regli oldum nasıl sevindim anlatamam:KK49::KK49::KK49::KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ohh süper hadi güzel haberlere vesile olsun 😍😍😍😍😍😍
Kız dua grubuna yeni arkadaşı paylaştım yavru❤❤
Bannne😈😈 bizi unuttun tüstüm 😳😛😜😝😋
Döverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahh🤣🤣🤣🤣

Yaaaa Hogwartss görüyon mu bana ne isimler takıyor bense ona çatkur diyom mu de miyom hıh😏

İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsın😍😍😍

Şüt mü içtin🤪🤪🤪
Hahaha kafam güzel sen daha güzel bebk😅😅 He süt içtim cuma cuma ne içem 😆😆
Çatkur da marka ismi gibi oldu kız🤣🤣🤣
Hahah ben ona diyorum oldu olacak Çaykur Rize çayı falan yapayım adımı tam olsn 😅😅😅

Hahah ben ona diyorum oldu olacak Çaykur Rize çayı falan yapayım adımı tam olsn 😅😅😅
İnşallah bebegimmm 😍😍😍😍😍 doktoru aradım dedi adet sonrası gel bir bakalım ona göre ne yapacağız konuşalım çok sevincliyim:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Ahahaha yapta seni reklamcı diye şutlasınlar 🤣🤣🤣

tenor.gif

Pare bugün sen ne edirsen 😑😑
MssPARE MssPARE

Kesinlikle kuzum. Ya sözleşmede zaten önce bi madde vardı. Sürekli yasaklara aykırı davrananlar siteden atılacak diye. Sonra bulamadım onu. Bazen böyle ağır cezalar lazım ya 😁😁
Kesinlikle yoksa hadler aşılıyor 🤣

Back
X