Yok yok ben takipteyim perim gelmedi bir daha Kazen mesaj yazdim gitti gidiş o gidiş ama Aramiz da yine olabilir daha sessiz bu sefer :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Onumu sordun kız komplemi gitti diye 🤣

yok yok vazgeçtim. :) dini bir rüyaydı ama böyle şeyleri anlatmamak daha doğru sonradan jeton düştü bende :) kafama çok takıldı ama vardır bir hikmeti.
Elhamdülillah hepimiz Müslümanız kuzum 🤣🤣🤣 🥲 Allah hayra çıkartsın rüyanı ama paylaşabilirsin sıkıntı yok 🥲🥲

Elhamdülillah hepimiz Müslümanız kuzum 🤣🤣🤣 🥲 Allah hayra çıkartsın rüyanı ama paylaşabilirsin sıkıntı yok 🥲🥲

Amin canın çok güzel bir rüyaydı hala etkisindeyim. Başta herkesin dini inancı farklı olabilir o yüzden çekindim biraz ama sonra böyle şeyleri anlatmamak gerek diye aklıma geldi :) kafam dağınık biraz sabahtan beri de aklımda o yüzden bir sorayım dedim ama sonra vazgeçtim canım.

Niye be sabah hayırlı cumalar dedim sana lag yetiştirdim komşu geldi ona yetiştirdim oda canımı sıktı komşunun eski komşusu
Derken vak yine burdayım çok fena yerlere yazdım yine ben 🤣🤣🤣🤣
Hey Allahm yine nerelere yazdın 🤣🤣
Ben yine sürtüşmeli konulardaydm😁
Evet canım 😍 ilk önce muayne büyük ihtimal diğer aya da tedavi olur bakacakmış ilk ne var ne yok konuşacakmışız
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😍 😍

Back
X